Mezar Taşlarına Yazılan Yazılar |
|
|
#1 |
|
bukettt
|
Mezar Taşlarına Yazılan YazılarDelil Yetersizliğinden beraat etti
Kalp yetersizliğinden gitti Karnında fazla su vardı, adalelerinde kireçlenme, böbreklerinde kum, kanında da demir fazlalığı ![]() Beton gibiydi, ama öldü Artık karisi geceleri nerede olduğunu biliyor [Çapkın bir adamın mezartaşı] Allah taksitlerini affetsin [Memurun mezartaşı] İnsanlar ölünce en son kalbi durur, Rahmetlinin dili durdu [Politikacının mezartaşı] Sevgili doktorum seni ikinci yasamda dört gözle bekliyorum [Doktorun hatasından ölen hastanın mezartaşı] Bu onun ikinci ölümü birincisi onun evlendiği gündü [Mutsuz bir kocanın mezartaşı] Burada yatan tosun ziyaretçiyi öpsün [Bir grafiticinin mezartaşı] Hiç istemediği bir deplasmana gitti [Futbolcunun mezartaşı] Kişi başına düsen milli gelir artsın diye yaşamına son verdi [Vatansever bir vatandaşın mezartaşı] **** Kim demiş kırmızı ışıkta geçilmez diye? rahmetli geçerdi Hayatimi kaybettim, hükümsüzdür Rahmetli kayıkçıydı Son yolculuğunu imamın kayığıyla yaptı Yasam tehlikeli bir şey Sonu ölmekle bitiyor Düşünüyordu ![]() ![]() ![]() O halde yok edilmeliydi "Atin ölümü arpadan olsun" derdi Bira içerken öldü Olmaz ki ![]() ![]() ![]() Böyle de yatılmaz ki ![]() ![]() ![]() Kansız herifin biriydi Kan kaybından gitti Kendine ait bir toprağı olsun isterdi, Sonunda muradına erdi Azrail mirasçıların sabrını ölçtü, 96 yaşında öldü |
|
|
|
#2 |
|
virüs
|
Artık karisi geceleri nerede olduğunu biliyor [Çapkın bir adamın mezartaşı] bu çok güzelmiş :))) teşekkürler bktrul |
|
|
|
#5 |
|
Gözyaşı
|
hepsi güzel ama ben içinden bi tane şeçtim Kim demiş kırmızı ışıkta geçilmez diye? rahmetli geçerdi :)
|