![]() |
Fantezilere Yol Açın! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fantezilere Yol Açın!Fantezilere yol açın! Kadınlar sekste tüm aktif rolleri erkeğe yükleyerek sorumluluk duygusu hissetmiyor ![]() İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Cinsellik ve Cinsel İşlev Bozuklukları Birim Sorumlusu Prof ![]() ![]() ![]() Kendilerine başvuran kadınların yüzde 80'ninin yüksek öğrenim gördüğü halde cinsel kimlik sorunu yaşadığını belirten Prof ![]() ![]() ![]() ![]() İki adım geriden geliyorlar Türk kadınının cinsel hamle yapma güdüsünün gelişmediğini ifade eden Kayır, "Gelen hastalarımıza cinsel birleşmeye geçmeden önce tensel uyumu yakalamalarını öneriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() "Kadın birleşime iki adım geriden başladığı için istek ve arzularını belirtemiyor ![]() ![]() Olumsuz bir davranış değil Son yıllarda değişik eğitim ve gelir düzeyine sahip insanların danışmanlık için başvurduğuna dikkat çeken Kayır, "Kadınlara cinsel fantezi üretme güçlerini geliştirmeleri için egzersiz yapmalarını öneriyoruz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|