![]() |
Evliliğimden Artık Çok Soğudum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evliliğimden Artık Çok Soğudum"Evliliğimden artık çok soğudum ![]() ![]() Ben 33 yaşında, 10 yıllık evliyim ![]() ![]() ![]() ![]() Ben 33 yaşında, 10 yıllık evliyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eşinizden neden soğudunuz? Onu belirtmemişsiniz ![]() ![]() Nefsiniz mi böyle bir telkinde bulunuyor? Durup dururken içinizde eşinize karşı bir nefret mi oluştu? O kadar geçen yıllar içinde değişik zamanlarda biriken sorunlar, problemler mi birden gözünüzün önüne geldi de sizi böyle bir hale getirdi? Böyle bir sıkıntı çevrenizden olabilir ![]() ![]() Medyanın etkisinin olması da mümkün ![]() ![]() Aranıza bir başkası da girmiş olabilir ![]() ![]() Bütün bunlar birer varsayım, muhtemel düşünceler ![]() ![]() ![]() Şimdi ne yapar, neler düşünür, nasıl bir çare bulur da bu kışı bahara çevirirsiniz, bu soğuk havayı ısıtabilir, tekrar o muhabbetli ve samimi, o el ele, göz göze sevgi dolu günleri nasıl getirebilirsiniz? *** Bir defa olaya sorun çözücü bir gözle bakın ![]() Bu sorulara cevap arayın öncelikle ![]() ![]() Siz böyle iyi niyetle hareket ederseniz Allah size çözüm yollarını gösterir, içinizdeki muhabbet tohumlarını yeşertir, onu gözünüze şirin gösterir, nefretinizi sevgiye dönüştürür, ayrılık/boşanma düşüncelerini yeni baştan ittifaka çevirir ![]() Zaten çok ciddi, haklı bir sebep yokken boşanmayı düşünmek insanı hem dünyada sıkıntıya sokar hem de âhirette sorumlu tutar ![]() Gül gibi sevgi varken, nefret dikenini taşımayın ![]() ![]() "Gelin tanış olalım/İşin kolayın tutalım/Sevelim sevilelim/Dünya kimseye kalmaz ![]() Yunus sözün anlar isen/Mani'sini dinler isen/Sana iyi dirlik gerek/Bunda kimseler kalmaz ![]() |
![]() |
![]() |
|