![]() |
Evlilik Sorunları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlilik SorunlarıEvlilik aslında birbirinden farklı iki insanın paylaşmaya başladığı yeni bir hayat dönemi olarak değerlendirilir ![]() ![]() Şöyle düşünün kültürel olarak aile yaşantısı olarak birbirinden farklı iki kişinin aynı evi aynı zaman ve mekanı paylaşmaya başlamaları hayatınızda ne kadar radikal bir değişimdir ![]() Hele bir de eşinizle öncesinde tam tanışmadığınızı düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni yaşamınızda değişen bir şeyde artık düzenli bir cinsel yaşamın başlaması ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En sık evliliğin ilk günlerinde cinsel birleşmeyi başaramama karşımıza çıkmaktadır ![]() ![]() ![]() Bazen de cinsel ilişkide yaşayacağını sandığı için kendini aşırı kasan ve bu nedenle ilişkiyi başaramayan genç kızlarla da karşılaşmıyor değiliz ![]() ![]() Tüm bu durumlar bazen kendiliğinden çözülebilir ancak bazen de çözümlenemeyen basit sorunlar ayrılmaya varacak nahoş durumlarla karşımıza çıkmaktadır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Evlilik Sorunları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlilik Sorunlarımerhaba arkadaslar, kendime konusup derdimi anlatacak ve bana fikir verecek birilerini ariyorum ![]() nerden baslasam bilmiyorum bile ![]() 2senedir evliyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hersey ilk gününde basladi ![]() ![]() karsimdaki beni yanlis anladiginda kendini aciklama durumunda oldugumu düsünen bir insanin ![]() ![]() her neyse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HEP BEN MANTIK EVLILIGI DEGIL SEVGI VE ASK EVLILIGI yapmak istiyordum derdim ![]() evlenmeden önce ALLAHIM BEN KIMIN HAYIR DUASINI ALDIMDA BENI BU INSANLA KARSILASTIRDIN derdim ![]() ama o bana deger veren, seven ve en basta beni insan yerine koyan adam gitti beni her gün asagliyan, elinin tersinle iten, itip kakan her allahin günü kahvelerde sabahlayan bir insan oldu ![]() beni ailesinin icine atip kendi aradan kayboluyordu ![]() kendim yüksek egitim görmüs bir insanim ![]() ![]() esim ise ortaokul meyzunu meslek egtimi görmüs ama fabrikada calisiyor ![]() ben ayri gayri yapan bir insan olsam, egitim farkina bakarak, simdiki esimle 4 sene önce tanismayi bile kabul etmezdim ![]() benim icin insan insan olsun, ha okumus ha calisan ![]() ![]() ama esim galiba sorun yasiyor ![]() 1sene esim ve annem (esimin annesi) ne okumak istedigim kanitlamak icin didindim durdum ![]() ![]() ![]() kendimle gurur duyuyorum ![]() ![]() üstelik esim galiba beni asagliyarak kendini büyük gösteriyor kendini kendince ![]() hayatimda hic bir zaman hic bir insanin birseyine özenmis bir insan degildim ![]() ![]() herkes icin hep sevinmis hic bir zaman kötü düsünmüs bir insan degilim ![]() ![]() neyse, demek istedigim ![]() ![]() cokmu kötü birsey????? ben ise aslinda esimle zaman gecirmek isterdim ama onun yaninda hic kendimi rahat hissetmiyorum ![]() ![]() aman yine hata mi yaptim, yanlis birsey mi söyledim yoksa yanlis bir bakis mi attim diye sorup duruyorum kendime ![]() onun yaninda hala kalmamin tek nedeni ise ![]() gün geldiginde arkama dönüp baktigimda ise keske bunuda deneseydim demek istemiyorum ![]() ![]() ![]() COOOOKKKK UZUN LAFIN KISASI: Bana sevgi ve ask hüzün, gözyasi, hirpalanmak ve asalanmaktan baska birsey getirmedi!!!!! evlenirken düsündügünün bir 1000 katini daha düsünün ![]() tabiki mutlu evliliklerde var, ama benim gibi olanida var ![]() hayatta karsindakine kendinden cok deger vermiyceksin, sonunda olan sana oluyor!!!!! |
![]() |
![]() |
|