![]() |
Evlilikte Sevgi Nasıl Anlaşılır? Sevgiyi Artırın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlilikte Sevgi Nasıl Anlaşılır? Sevgiyi ArtırınEvlilikte Sevgi Nasıl Anlaşılır? Evlilik korkusu olanların düşündükleri sorular; Evlilikte sevgi biter mi? Evlilikte sevgi nasıl artırılır? Evlendikten sonra gerçekten sevgi bitiyor mu? Gelin birlikte evlilik durumunda sevgi var mı yok mu kontrol edelim ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgi yolunu kurun; Sevgimizi ifade için bin türlü yol vardır ![]() ![]() Evinizin bir köşesinde, sakin bir tabiat ortamında, bir mabedin avlusunda ya da sessizliğin çığlık attığı başka bir yerde, eşinizle birlikte düşünün ![]() Düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derviş sohbeti yapın; harfsiz, kelimesiz, cümlesiz ![]() ![]() ![]() Bazen de sessizlik ortamlarında ağzınızdaki dil yerine, haliniz ve gönlünüz konuşur, siz de böyle yapın ![]() Arada bir sessizliğin sesi olmak da sevgi iletişimin kuvvetlendirir ![]() Tecrübeli bir hanımefendi deneyimlerini şöyle anlatıyor: "Kocamın beni hala sevip sevmediğini, tabağımızda iki kurabiye kaldığında küçük olanı alıp büyüğü bana bırakmasından anlayabileceğimi öğrendim ![]() Sevgi devam ediyorsa kaliteli ilgi de devam eder ![]() ![]() Eşlerin birbirlerine olan sevgi ve saygı düzeyini anlamak için evin tuvaletine bakarak, birbirleri için ne kadar temiz bıraktıklarını görmek yeterlidir ![]() Eş özleniyorsa, yolu gözleniyorsa, on dakika geç kalması bile endişe veriyorsa, sevgi devam ediyor demektir ![]() Eş gelmeden el yemeğe değmiyorsa, "Hoşgleldin" demeden mutluluk tamamlanmıyorsa sevgide eksilme yok demektir ![]() |
![]() |
![]() |
|