![]() |
'Babaya, Kocaya, Komşuya Güvenme' |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 'Babaya, Kocaya, Komşuya Güvenme''Babaya, kocaya, komşuya güvenme' Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, ''kadınlar, babaya, kocaya, komşuya güvenerek iş kurmasınlar ![]() ![]() ![]() ![]() Ticarete ABD'de eğitim görürken başladığını, aileden de aldığı birikimle kendi işini kurduğunu belirten Alaton, ''Kadınlar babaya, kocaya, komşuya güvenerek iş kurmasınlar ![]() ![]() ![]() ![]() ABD'den Türkiye'ye döndükten sonra Halkla İlişkiler Danışmanlık Şirketi'ni kurduğunu, o yıllarda da bu gibi işlerin yeni bilindiğini ifade eden Alaton, ''Bunu yaparken, ne aileme ne de başkasına güvendim ![]() ![]() ![]() ![]() Erkeklerin ticarette birbirlerini desteklediklerini, ancak kadınların bir başka kadının yükselmesini istemediğini ifade eden Alaton, şunları söyledi: ''47 yaşına gireceğim, iş yaşamında önemli deneyimler edindim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadınların, yine kadınlardan alışveriş yapmasını öneren Alaton, yılbaşı, bayram, doğum ve evlilik günlerinde alışverişlerini ''kadın internet ortamında kadın sitelerinden yaptığını'' sözlerine ekledi ![]() Konuşmalardan sonra Hatay Kadın Girişimcileri Derneği (KAGİD) Başkanı Gülay Yüceer, Leyla Alaton'a katkılarından dolayı plaket verdi ![]() Toplantıya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Coşkuntuncel, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Antakya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Kuseyri ile çeşitli illerden gelen iş kadınları katıldı ![]() |
![]() |
![]() |
|