![]() |
Kadınca 5 Soru |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınca 5 SoruKadınların erkeklere en çok sordukları 5 soru ile duymak istedikleri ve erkeğin söylemek isteyebileceği yanıtlar ![]() ![]() ![]() 1- Ne Düşünüyorsun? 2- Bana aşık mısın? 3- Kilolu muyum? 4- O kadın benden daha mı güzel? 5- Ölürsem ne yaparsın? Erkekler sorular için ne düşünüyor? Erkekler bu sorular hakkında ne düşünüyor merak ediyor musunuz? Sorulara eşinin veya sevgilisinin istemediği yanıtı veren erkeğin başı büyük derde giriyor ![]() ![]() ![]() En çok soru 5 soru için istenilen ve erkeğin verebileceği yanıtlar 1- Ne düşünüyorsun? Kadının duymak istediği doğru cevap; "Senin ne kadar güzel, zarif, entellektüel, zeki, düşünceli olduğunu ve seninle karşılaştığım için ne kadar şanslı olduğumu" ![]() ![]() ![]() Erkeğin söylemek isteyebileceği yanıtlar; "Futbol, ne kadar şişman olduğunu, şu kızın senden daha güzel olduğunu, öldüğünde parayı nasıl harcayacağımı" olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Bana aşık mısın? Kadının duymak istediği doğru cevap; "Evet sevgilim ![]() ![]() Erkeğin söylemek isteyebileceği yanıtlar; "Sanırım, eğer evet dersem daha mı iyi hissedeceksin, aşk kelimesi çok bağlayıcı bir şey, ne?" 3 -Kilolu muyum? Kadının duymak istediği doğru cevap; "Hayır, tabi ki değilsin" Erkeğin söylemek isteyebileceği yanıtlar; "Sana şişmansın diyemem, kilolusun da diyemem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 - O kadın benden daha mı güzel? Kadının duymak istediği doğru cevap; "Hayır, sen çok çok daha güzelsin" Erkeğin söylemek isteyebileceği yanıtlar; Buradaki 'o kadın' eski kız arkadaşı, yolculukta karşılaşılan biri veya bir sinema yıldızı olabilir ![]() 5- Ölürsem ne yaparsın? Kadının duymak istediği doğru cevap; "Aşkım bu tür kötü bir olay olursa yaşam benim için anlamını kaybeder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadınlara son bir tavsiye! Sevgilinizden veya eşinizden duymak istedikleriniz için onu doğru yönlendirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|