![]() |
Suskunum! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
Suskunum!![]() _on iki ay gece - on iki ay hüzün - on iki ay hazan - aylardır yoksun_ telaş içerisinde gittim istasyona ![]() ![]() ![]() gitmişsin ![]() ![]() ![]() belki de hiç gelmedin ![]() ![]() içerimi taşlamış, gözlerimi kanlamışlar ![]() ![]() ![]() dudağımda lisanı yabancı bir tutam hece ![]() ![]() ![]() yüreğim aceleci, ellerim titrek, anladım ki; dakikalar yıllara belenecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bakakaldım sadece dumanına vardığım trenin ardından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gitmişsin ![]() ![]() ![]() ![]() beni beklemeden ![]() ![]() ![]() ciğerlerimde soluk tükenmiş, yangın yeriymiş yokluğun, derdi çok, dermanı yokmuş ateşinin ![]() ![]() ![]() sesim kısıkmış, tenim yaşlanmış, anladım ki; mevsimden bahar eksilecek ![]() ![]() ![]() bir adam girmiş yokluğunda düşünceme ![]() ![]() ![]() ![]() beceremem, sen değilsin ![]() ![]() ![]() ahhh! sen yok musun!_________!yoksun! sensizlik sebep sessizliğime, kederli, harap, viran bi şehrim ![]() ![]() ![]() sakın uzanma elinle yokluğuna koşacak takatim kalmadı aldanışlara ![]() ![]() ![]() dönmüşüm geri, bir daha arkama bakmaksızın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ahhh! sen yok musun!_________!yoksun! böyle değildim yollar önce, böyle değildim düşümde, ne var ki götürdü seni raylar aylar önce ![]() ![]() ![]() kedidilin(m), suskunun(m), gece vurmuş on ikiyi, uykusunda kül kedin(yüreğim)
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() çok güzel teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
angelesdream
|
![]() sıradan ve basit yazılar gibi değil ![]() ![]() ![]() sağol canım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ergenekon
|
![]() ben çok beğendim ondan sordum, sizin olsaydı gel şunu şiir gibi yaz harika bir şiir olsun iz bıraksın diyecektim ![]() bu haliyle ne şiir ne metin, edebiyatta böyle bir tür yok ![]() her terim gibi şiirin de tanımı var, birbirine eş dört doğru parçasına kare diyebilir miyiz, aynı düzlemde olacak, 90 derecelik açı ile karşılıklı paralel birleşecekler kare olur, paralelliği sağlar dikliği sağlamazsanız eşkanar dörtgen olur ![]() ![]() oysa yazan ne güzel yazmış, "aşkını helal et" şiirini okudum tema yok şiirde dağılmış, her bir mısra birbiriyle çelişmek için adeta çarpışıyor,duygu anlatım karmaşası ön planda ![]() ![]() Bu şiiri çok sevdim, mükemmel, yazanı da tanımak isterdim ![]() ![]() ![]() eline sağlık, teşekkürler ![]() ![]() ee arada " teşekkürler", " eline sağlık" " paylaşım için teşekkürler" " ayy bayıldım valla" demekten iyidir herhalde uzun yorum yapmak ![]() ![]() ![]() bu güzel şiirlere devam etmeni dilerim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
suskun
|
![]() çok teşekkür ederim sevgili ergenekon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu şiirin daha doğrusu edebiyatta yeri yokmuş yaznın diyim,yazarını sizin için araştırıcam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Angelesdream sanada çok teekkür ederm |
![]() |
![]() |
|