![]() |
Kadinlar Gittiklerinde ............ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadinlar Gittiklerinde ............KADINLAR gittiklerinde arkalarında daha büyük boşluklar bırakırlar ![]() Onlar bir gün çekip gittiklerinde, peşlerinde "yetim-öksüz" kalan çok olur: Mutfaktaki dolap, perdeler, kavanozun içindeki eski düğmeler, özenle saklanmış küçülmüş giysiler, dolap diplerindeki kurdeleler ![]() ![]() ![]() Sabah karanlığında mutfaktan gelen tıkırtılar susar, yetim kalmıştır tabaklar ![]() Bir kadın gittiğinde hep suyu unutulur saksıların ![]() Sık sık boynunu büker "sarıkız" ![]() O teki kalmış eski bardağın anlamını bilen olmaz, değerini kimse anlayamaz krom hac tasının ![]() Balkon artık sessizdir, koridor kimsesiz ![]() Bir kadın gittiğinde ![]() ![]() ![]() Bir kadın gittiğinde ne çok kişi gider aslında; bir ağır işçi, bir temizlikçi, bir bakıcı, bir bahçıvan, bir muhasebeci ![]() ![]() ![]() Bir anne gider ![]() ![]() ![]() Bir dost ![]() ![]() ![]() Bir arkadaş ![]() ![]() ![]() Bir sevgili ![]() ![]() ![]() Ne çok kişi yok olur bir kadın gittiğinde ![]() Kapı eşiğindeki "Dikkat et ![]() ![]() ![]() gitmiştir "geç kalma"nın ![]() Kadınlar, arkalarında büyük boşluklar bırakarak giderler ![]() Bir kadın gittiğinde pek çok kişi gitmiştir aslında ![]() bir kadın gittiğinde pek çok "yetim" bırakmıştır arkasında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|