![]() |
Gülüş Stilinizi Belirlerlemek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülüş Stilinizi BelirlerlemekGüzel bir gülüşe sahip olmanın sırrı gülüş tasarımında saklı! Yüzünüze en çok yakışacak ve kendinizi en iyi şekilde ifade etmenizi sağlayacak bir gülüşe sahip olabilirsiniz Hiç kendinizi fotoğrafta görünce şaşırdınız mı? Belki de bu bana oldukça benziyor ama ben olamam diye düşündünüz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Entellektüel gülüŞ: Bu gülüş tipinde ise dişler yatay, düz bir çizgi üzerine sıralanıp yüze olgun bir ifade verirler ![]() ![]() ![]() ![]() Sportİf gülüŞ: Bu gülüş stilinin her iki gülüş stiline de benzer tarafları vardır ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Gülüş Stilinizi Belirlerlemek |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülüş Stilinizi Belirlerlemekağız sağlığı bakımından değerlendiriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ruh halim yorumda bulunursa şayet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şöyle bir düşünüyorumda gülecek hiç bir halimiz yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve bütün bunların yanında Azrail (as)ın hergün yüzümüze baktığını düşündükce ![]() ![]() belki biraz tebessüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|