![]() |
Kadınların Erkekleri Reddetme Cümleleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınların Erkekleri Reddetme CümleleriArkadaş kalalım ![]() (Benim yanımda ol da erkek arkadaşlarımın neler yaptıklarını anlatacak bir adamım olsun ![]() Şu sıralar kariyerime konsantreyim ![]() (İş yapmak bile seninle birlikte olmaktan daha ilginç ![]() Sorun senden değil, benden kaynaklanıyor ![]() (Sorun senden kaynaklanıyor ![]() Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam ![]() (Aslında sadece aynı güneş sisteminde olsak da seninle olmam ![]() Bir başkasını seviyorum ![]() (Evde kedimi okşar, pasta börek yerim ![]() Hayatım şu anda karmakarışık ![]() (Eve gideceğiz ve eski erkek arkadaşım gelecek, olay çıkacak ![]() Seni düşünemiyorum ![]() (Çirkinsin ![]() Seni ağabeyim gibi severim ![]() (Saz heyetinde ondördüncü keman ![]() Olmadığı için üzgünüm; ama lütfen arkadaş kalalım ![]() (İstediğin sey mümkün değil ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ben seni kardeşim gibi görüyorum ![]() ( Bir daha asla bu konuyu gündeme getirme ![]() Duygusal sorunlarım var; önce onları çözümlemem gerek ![]() (Senden başka birkaç kişi daha istiyor; ama bir türlü karar veremiyorum ![]() Böyle bir ilişki için henüz hazır değilim ![]() (Henüz alemlerin tadını yeterince çıkaramadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni yeterince tanımıyorum ![]() (Tipin falan tamam ama ya diğer özelliklerin? Araba senin üzerine mi? Evin-yazlığın var mı? Kaç para kazanıyorsun? Bankada paran var mı, vs ![]() ![]() ![]() Ben de seni istiyorum ![]() ![]() ![]() (Saz heyetinde onsekizinci keman olarak çalmaya devam et ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() ( Ben İngiltere kraliçesinin soyundan geliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama aramızda çok yaş farkı var ![]() (Şimdilik idare ediyorsun ama ileriki yıllarda göstereceğin performans konusunda ciddi endişelerim var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni bu anlamda hiç düşünmemiştim ![]() (Senin pipin mi vardı yahu? ![]() ![]() Hayatım şu anda karmakarışık, ısrar etme ![]() ![]() ![]() (Birkaç erkeği aynı anda idare ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk bana göre değil ![]() ![]() ![]() ( Kendime güvenim yok ![]() ![]() ![]() Ben nişanlıyım ![]() (Ne güzel eğleniyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet, istiyorum ![]() (Dürüst bir kadın) Hayır, istemiyorum ![]() (Dürüst bir kadın daha) |
![]() |
![]() |
|