![]() |
Penti'den Beşi Bir Yerde! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Penti'den Beşi Bir Yerde!Penti'den Beşi Bir Yerde! Penti'den Beşi Bir Yerde! Beş güzel Oyuncu Gökçe Bahadır, Hazal Kaya, Zeynep Beşerler, Pelin Karahan ve Sedef Avcı; çorap markası Penti'nin reklam çekimleri için bir araya geldi ![]() ![]() Penti kadınlarını temsil eden beş ünlü oyuncu, bu kez fantastik bir denizde, zamansız bir boyutta, rüya gibi bir yolculuğa yelken açıyorlar ![]() ![]() Ünlülerimizi neşe içinde dans ederken, sere serpe uzanıp yatarken, hülyalara dalarken gören seyircide ?ah o gemide ben de olsaydım ![]() ![]() ![]() Her biri birbirinden farklı ki iç dünyalara ve kişisel hobilere sahip olan ünlülerimizi, özgürlük ve mutluluğa giden bu rüya gibi yolculukta birleştiren ortak nokta ise tek; Penti ![]() Reklam filminin jingle?ı da ?Ne giyersen o olursun ![]() ![]() ![]() ![]() REKLAM İÇİN NE DEDİLER? GÖKÇE : Teklif geldiğinde çok eğlenceli olacak diye düşündüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAZAL:Teklif geldiğinde ortaya çıkacak işe güvenebileceğimi biliyordum, çok mutlu oldum ![]() ![]() ![]() ![]() PELİN: Teklif geldiğinde markanın daha önceki reklam filmleri ve çekilecek filmin nasıl bir senaryosu olacağını merak ettim ![]() ![]() ![]() SEDEF : Teklif geldiğinde güzel bir kadroyla kaliteli bir iş olacağını düşündüm ![]() ![]() ![]() ZEYNEP: Teklif geldiğinde değisik olacağını duşundum ![]() ![]() Aşk-ı Memnu?nun Nihal?i, ,Yaprak Dökümü?nün Leyla?sı, Kavak Yelleri?in Aslı?sı, Ezel?in Bahar?ı , Aşk ve Ceza?nın Nadya?sının başrollerde olduğu reklam filmi 14 Ekim?de televizyon ekranlarında ![]() |
![]() |
![]() |
|