![]() |
Aramayan Erkeğe Ne Yapmalı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aramayan Erkeğe Ne YapmalıErkekler Neden Aramaz - Aramayan Neden Aramaz - Türk Erkeğini Nasıl Yola Getirmeli Ne yapmalı ne etmeli bir bilene mi danışmalı? Familyasıyla mı tanışmalı? Bu Türk erkeğini ne yapmalı da yola koymalı ![]() Sevgili Dilek Önder ‘in son yazılarından öyle keyif aldım ki ![]() Yani ağzından bal damladı ![]() "Özellikle Aramayan Neden Aramaz" başlıklı yazısında döktürdü ![]() Ama ekleyeceklerim var elbet ![]() Bunca zaman içimde tuttuklarımı yazıyı okuduktan sonra 1 dakika daha İçimde tutamam Evet aramayan neden aramaz Ona gelelim ![]() Bir tartışma yada tatsız birşey geçmiştir aranızda, ee olur böyle şeyler ![]() Tabi yaşanan tatsızlık telafi edilmemiştir ![]() ![]() Ama Aramaz çünkü bir süre aramamıştır ![]() Yani işi vardır aramamıştır, canı istemez aramamıştır, Belki sırf gıcıklıgından aramamıştır ![]() ama o saatten sonra arayası gelse de ''iki ucu ![]() ![]() ![]() Aradan 2 gün gecer ![]() Baktı olmayacak arayası geldi Ama yemez Aramaz ![]() ![]() ![]() Bilir türk erkeği kadın milletini Yani suçunu da bilir de yine de aramaz arayamaz ![]() Bir kere erkek dediğin Yaptığı hatanın onun yüzüne vurulmasını hiç hazmedemez Gerekirse kanının son damlasına kadar aramaz Aramasın ![]() Ne olcak ki! Eninde sonunda ya seve seve ya ![]() ![]() Seviyorsa arar yani Ama artık iş işten gecer, sizi sinir basar Hatta arasa da açmam dersiniz, ne hali varsa görsün dersiniz ![]() değiiilllll ![]() ![]() ![]() ![]() Aramaz genelde delirtene kadar ![]() Hadi aradı diyelim ![]() 3 kere de çaldı telefon üstelik ![]() ![]() ![]() Arandığınızı ve ulaşılmaz olduğunuz hissiyle kabarırsınız Ee Biraz daha çalsa kabarmaktan patlayacaksınız da İşte orada burada farklı gruplara ayrılır kadın milleti 1 ![]() ![]() Dayanamaz açar ![]() ![]() ![]() Arar aramasına da açarsınız ![]() Trip yapayım da biraz görsün gününü diye ![]() Ama öyle sandığınız gibi olmaz ![]() ![]() Hoppalaaa ![]() Noldu şimdi ya ![]() 'Hani tribi ben yapacaktım' olursunuz ![]() Bir de bunun yüzsüz versiyonu var tabi ![]() ![]() Üste çıkacak ya Hem suçlu hem arsız ![]() ![]() 2 ![]() 1 çalar açmaz ![]() ![]() ![]() Oh olsun der açmayacağım ![]() Sanar ki karşıdaki erkek sinir oluyor 3 çalmaaaazzzz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaaa Noldu susuverdi telefon ![]() Ee karşıdaki üste çıkacak ya akıl var mantık var ![]() ![]() Az çaldıracak ki 2 ![]() Öyle telefon elinde kalır bu gruptaki bayanlar ![]() Noldu ![]() ![]() bir daha arasın yine açmayacağım diye kendine avutursun ![]() ne alaka ![]() Aslında baya çalsa acacaksın da Çalmadı ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kal geldi tabi ![]() Elinde telefon bekliyosun bi daha arasın da bu sefer mesgul tonu vericeğim diye ![]() Haklısın ya, karsındaki de aramıyor kaç gündür ![]() Aradı sonunda onun bile keyfini çıkaramadın falan Elde telefon Ara ara diye sayıklarsın Beklersin beklersin sonra Sonrası malum Tribini yapamamış hatun kişisi kafesten kaçmış kartal gibidir ![]() ![]() Dayanamaz arar Kursağında kalmıs ya Hiçbişey yokmuş gibi, telefon elinde beklememiş gibi, telefon 3 ![]() ![]() ![]() ![]() hatun kişi: -Noldu beni aramışsın, der ![]() Ama erkek var karsıda unuttu bizimki! Hemen daha gururlu bir hindi konusur ![]() -Aradım da açmadın ![]() -Bişey mi söyliycektin? -Yok söyliycektim de hevesim kaçtı (Hay ben senin ![]() ![]() ![]() ![]() Sanmayın ki erkek adam, kossskoca erkek, koca gururlu hindi tüylerini üstüne yapıştıracak Hahah Zoorr ![]() ![]() ![]() -İyi o zaman, der, susar ![]() İşte kapatacaksın telefonu, susmaya fırsat kalmadan , öyle çat diye ![]() ![]() ![]() Karşıdakine naz yapmak için, için içini yiyor onu biliyoruz da, kapat işte kapaaatttt ![]() Kapatmazsan baştan kaybedersin, kavga başlar ve sen alttan almak zorunda kalırsın ![]() Kapatırsan belki bir ihtimal geri arar ![]() Bir de 3 ![]() ![]() işte karşınızda ''Bu kadar zamandır aramadıysa aramasın ![]() Bencede patlasın Hatta yarasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sabaha kadar öter durur Aslolan tabi ''Aramazsan arama'’cılar dır ![]() Bu da 4 ![]() Yani telefonla ilgilenmeyenler grubu ![]() Arasa açar aramasa telefona bile bakmaz ![]() ![]() ![]() Ararsa açarmıyım diye Düşünmez bile genelde de özellikle yapılmış şekil değil gerçekten duymaz telefonu ![]() Olan olmuştur ![]() ![]() Hata bizim horoz tarafından telafi de edilmemiştir ![]() Kendini bilmeyene ben mi hadiini bildirecem der sallamaz Boşvermiştir bunlar ![]() işte bu gruptaki hatunlar şarap gibi olur, yıllandıkça güzelleşir ![]() Ne güzel Dert yok tasa yok ![]() Son grup da Kinci Koalalar grubu İçindeki o deli gücünü çıkarmakla çıkartmamak arasında git gel yaşayanlar yani ![]() Kadın tehlikeli varlıktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koala sanki ![]() ![]() Bu son grup tehlikeli yahu, korkulur bu gruptan ![]() En Mutlusu 4 ![]() -aradı aramadı -açtım açmadım -nasıl sinir oldu ama -nasıl arıyor ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boşverir huzuru bulursun valla horoz çöplük çöplük gezerken sen her geçen gün gençleşirsin ![]() ![]() Zaten gidenin peşinden çok kafa yormayan hatun, kendine güvenir ![]() ![]() Ben herkese boşverebilme gücü diliyorum ![]() İyisi mi boşver gitsin ![]() ![]() ![]() Sevgilerle ![]() Psikolog Ezgi Başaran |
![]() |
![]() |
|