Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erkekleri, sözler, şımartan

Erkekleri Şımartan Sözler

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erkekleri Şımartan Sözler

Erkeklerin hoşlandığı sözler
Erkeklerin beğendiği sözler
Erkeklerin sevdiği sözler
Erkekleri etkileyen sözler

1Cok asil bir durusun var Sen farklisin cok karizmatik gorunuyorsun

2 Ne kadar cok gizli yetenegin var neden bunlari kullanmiyorsun?

3 Sen kardeslerinden ne kadar farklisin daha yakisikli ve daha güclü gorünüyorsun

4 Bu isin de altindan kalkacagina eminim Mutlaka bir caresini bulursun

5 Dun gece bir film izledimBasrol oyuncusu ayni senin gibi gülüyordu cok etkilendim

6 Senin cok guclü genlerin oldugu belli Her kadin senin gibi bir adamdan cocugu olsun ister

7 Hayvanlara karsi bu kadar duyarli oldugunu bilmiyordumSeni takdir ettim dogrusu

8 Her türlü kiyafeti kendine yakistirmasini biliyorsunAllah vergisi bir yetenegin var

9 Sen servetini kendi bilek gücünle yapmissinbaskalari gibi mirasyedi degilsinBence onlardan daha sayginsin

10 Her zaman gozlerin piril piril parliyorBu ozellik sadece son derece zeki erkeklerde olur

11 Sanki gelecegi görür gibi son derece isabetli yorumlarda bulunuyorsunNe desen cikiyor

12 Kiskanclik kotu bir huyBeni affet ama seni baskalarindan kıskanmaktan kendimi alikoyamiyorum

13 Cok kasli bir vucudun varCocukken spor yaptigin belline tür sporlar yapiyorsun?

14 Sakaklarindaki aklar seni cok cekici yapiyorNe kadar yakismis sakin boyamaya kalkma

15 Senin boyun Türk erkeklerinin ortalamasindan uzunBasketbol mu oynadın?

16 Eger akademik kariyer yapmis olsaydin dünya capinda bilim adami olurdunCok analitik bir beynin var

17 Ne kadar güzel sohbet ediyorsunSiir gibi konusuyorsunSeni dinlemekten zevk aliyorum

18 Cesaretine hayranimgozünü sakinmiyorsunSenin yaninda güvende hissediyorum

18 Gecmiste sana cok kadinin asik oldugu belliBeni de kendine asik edip sonra birakmandan korkuyorum

19 Bu genc yasta ne kadar basarili olmussunAzminehayata asilmana gercekten hayranlik duydum

20 Cocuklarla ne kadar güzel anlasiyorsunonlarin seviyesine inmen ne güzel

21 Ailenin sana ne kadar bagli oldugunu hissettimNeredeyse sana tapacaklarSeni neden bu kadar cok seviyorlar?

22 Ne kadar bilgili ve tecrübelisinTecrübelerini bana anlatonlardan ders almak istiyorum

23 Gercekten roman gibi bir hayat yasamissinBunlari mutlaka yazmalisin

24 Buralara gelmen kolay olmamis belli kiYüzünde yaptigin savaslarin kazandigin zaferlerin izleri var

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com