Erkekleri Şımartan Sözler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkekleri Şımartan SözlerErkeklerin hoşlandığı sözler Erkeklerin beğendiği sözler Erkeklerin sevdiği sözler Erkekleri etkileyen sözler 1 Cok asil bir durusun var Sen farklisin cok karizmatik gorunuyorsun![]() 2 Ne kadar cok gizli yetenegin var neden bunlari kullanmiyorsun?3 Sen kardeslerinden ne kadar farklisin daha yakisikli ve daha güclü gorünüyorsun4 Bu isin de altindan kalkacagina eminim Mutlaka bir caresini bulursun![]() 5 Dun gece bir film izledimBasrol oyuncusu ayni senin gibi gülüyordu cok etkilendim6 Senin cok guclü genlerin oldugu belli Her kadin senin gibi bir adamdan cocugu olsun ister![]() 7 Hayvanlara karsi bu kadar duyarli oldugunu bilmiyordum Seni takdir ettim dogrusu![]() 8 Her türlü kiyafeti kendine yakistirmasini biliyorsun Allah vergisi bir yetenegin var![]() 9 Sen servetini kendi bilek gücünle yapmissinbaskalari gibi mirasyedi degilsin Bence onlardan daha sayginsin10 Her zaman gozlerin piril piril parliyor Bu ozellik sadece son derece zeki erkeklerde olur![]() 11 Sanki gelecegi görür gibi son derece isabetli yorumlarda bulunuyorsun Ne desen cikiyor12 Kiskanclik kotu bir huy Beni affet ama seni baskalarindan kıskanmaktan kendimi alikoyamiyorum![]() 13 Cok kasli bir vucudun var Cocukken spor yaptigin belli ne tür sporlar yapiyorsun?14 Sakaklarindaki aklar seni cok cekici yapiyor Ne kadar yakismis sakin boyamaya kalkma![]() 15 Senin boyun Türk erkeklerinin ortalamasindan uzun Basketbol mu oynadın?16 Eger akademik kariyer yapmis olsaydin dünya capinda bilim adami olurdun Cok analitik bir beynin var![]() 17 Ne kadar güzel sohbet ediyorsun Siir gibi konusuyorsun Seni dinlemekten zevk aliyorum![]() 18 Cesaretine hayranimgozünü sakinmiyorsun Senin yaninda güvende hissediyorum18 Gecmiste sana cok kadinin asik oldugu belli Beni de kendine asik edip sonra birakmandan korkuyorum![]() 19 Bu genc yasta ne kadar basarili olmussun Azminehayata asilmana gercekten hayranlik duydum![]() 20 Cocuklarla ne kadar güzel anlasiyorsunonlarin seviyesine inmen ne güzel![]() 21 Ailenin sana ne kadar bagli oldugunu hissettim Neredeyse sana tapacaklar Seni neden bu kadar cok seviyorlar?22 Ne kadar bilgili ve tecrübelisin Tecrübelerini bana anlatonlardan ders almak istiyorum![]() 23 Gercekten roman gibi bir hayat yasamissin Bunlari mutlaka yazmalisin![]() 24 Buralara gelmen kolay olmamis belli ki Yüzünde yaptigin savaslarin kazandigin zaferlerin izleri var
|
|
|
|