Erkekleri Delirtmenin Yolları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkekleri Delirtmenin YollarıErkekleri Delirten şeyleri Erkeği Delirtmek Erkekleri delirten sözler Bir Erkeği Delirtmenin Yolları nelerdir Erkekleri Delirtmenin biçk yolu varmış işte onlardan bazıları;1 Asla gerçekten düsündügün seyi söyleme Asla!2 Her zaman anlasilmaz ol![]() 3 Aylar evvel tartisilmis bir konuyu gündeme getir, hir çikar Yillarevvelki bir olayi gündeme getirerek devam et ![]() 4 Erkegin her sey için özür dilemesini sagla![]() 5 Agla ve "Hep senin yüzünden" de![]() 6 Adamin çantasina, elbisesinin cebine, arabasinin torpido gözüneüzerinde "Seni seviyorum" yazan notlar birak ![]() 7 Erkegin gözlerinin içine bak sonra bir kahkaha at, adam ne oldugunuanlayamasin, bir kahkaha daha at ![]() 8 Agla![]() 9 Adam "Güzel gözlerin var" dediginde "O kadar mi" diye sor![]() 10 Her yere ve her seye geç kal Adam gecikecek olursa bas bas bagir![]() 11 Regl döneminin cinayeti affettici unsur olabilecegini anlat![]() 12 "Bilmem anlatabiliyor muyum" de adamin gözlerine bak, sonra adaminsoyleyecegi her seye "Anlamamissin" cevabini ver ![]() 13 Babanin silah koleksiyonundan, abinin kara kusak karatecioldugundan bahset ![]() 14 Ailedeki herkes bana "Prenses" der diye anlat![]() 15 Eski erkek arkadasinin göbegi olmadigini her firsatta söyle![]() 16 Tuvalete gruplar halinde git Asla yalniz basina birsey yapma![]() 17 Bagimsizlik bir zaafiyet isaretidir, anne baba evinde oturmayadevam et ![]() 18 Agla![]() 19 "Bil bakalim canim ne istiyor" diye sor, bilemediginde azarla![]() 20 Herseyi dakikasi dakikasina planla, sonra asla o plana uyma![]() 21 Kiz arkadaslarini eve cagir balkonda avaz avaz "Kapi açik, arkanidön ve çik" diye sarki söyle ![]() 22 Adamin konusmasini "E leri açik söyleme" diye kes![]() 23 "Kilo mu aldim" diye sor, cevabi beklemeden tereyagli ekmegiyemeye basla ![]() 24 Agla![]() 25 Fikralarin sonunu unut![]() 26 Sadece arkadas grubundaki erkeklere merhaba de ve onlaribirbirlerine düsür ![]() 27 Adamin giyimine sürekli karis, üç dakikada bir "Dik yürü" diyeuyar ![]() 28 "Neyin var senin" sorusuna "Madem anlamiyorsun ben desoylemiyorum" cevabini ver ![]() 29 Adamla ilgileniyor gibi görün, o sana ilgi duydugu anda azarla![]() 30 Bes saniyelik bir sessizlik oldugu anda "Ne düsünüyorsun" diyesor ![]() 31 Saçlarinin uçlarini düzelttirdiginde, adam farketmezse bütün gecesomurt ![]() 32 Insanlarin sürekli kafasini karistir![]() 33 "Meclis'te kadin kotasi" fikrini aç, bütün gece bu konuyu anlat,baska konuya geçmek isteyenleri "Maço" ilan et ![]() 34 Agla![]() 35 Kizarmis patatesleri erkegin tabagina koy, bunun bir sevgigosterisi oldugunu söyle, sonra "Sen biraz kilo aldin" de ![]() 36 Tuzluga bak ve adama "Bu tuzluk sana neyi hatirlatiyor" diye sor![]() Adam bilemediginde "Daha dogru dürüst tanismiyorduk bile ![]() ![]() Ben senden tuz istemistim, tuzlugu verdiginde küçük parmagin küçük parmagima degmisti" diye anlat ve "Aramizdaki elektrik bitti" de, tuvalete git Döndügünde masada sampanya yoksa olay çikar![]() 37 Agla![]() 38 Kulaginda kac delik oldugunu sor, bilemezse eski sevgilininbunlarin hepsini bildigini anlat ![]() 39 Gece klübünde kapidaki korumalarla tartis, sonra yanindaki erkege"Bir sey yapsana" de ve bekle ![]() 40 Agla![]() 41 Bu listeyi adama oku, dudaklarinda bir gülümseme baslangici olduguan olay cikart! |
|
|
|