![]() |
9 Erkek Yalanı! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 9 Erkek Yalanı!Erkeklerin söylediği yalanlar bazen canımızı yakıyor ![]() ![]() ![]() 1 “Ben seni ararım” Erkeklerin en sık başvurduğu yalanlardan biri! “İçimden gelirse seni ararım” anlamını taşıyan bu cümlenin tuzağına düşmek istemiyorsan ![]() ![]() ![]() r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 “Sen daha güzelsin!” Biz kızlar genelde sevgilimizin diğer kızları güzel bulmalarından pek hoşlanmayız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 “Ben sana layık değilim” Erkekler genelde açıkça “ayrılmak istiyorum” diyemediklerinden kendilerince böyle bir bahane bulurlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 “Telefonum sessizde kalmış” Çoğunlukla gün içinde onu çok sık aradığında erkekler bu yalana başvururlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 “Şaka yapıyordum” Genelde pot kırdıklarını fark ettiklerinde durumu kıvırmak için olayı şakaya çevirirler ![]() ![]() ![]() ![]() 6 “Ara vermek istiyorum” Erkekler için “ara verme” kavramı pek yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() 7 “Seni asla aldatmam” Böyle bir erkek ![]() ![]() ![]() ![]() 8 İlk günden “seni seviyorum” Gerçekte söylemek istediği “senden hoşlanıyorum”dur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 "Hiç terk edilmedim" Genelde özgüven problemi yaşayan erkekler böyle bir yalana başvururlar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|