Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başlıyor, diyorum, hayır, kadına, kampanyası, karşı, şiddete

?Kadına Karşı Şiddete Ben De Hayır Diyorum? Kampanyası Başlıyor!

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

?Kadına Karşı Şiddete Ben De Hayır Diyorum? Kampanyası Başlıyor!

?Kadına Karşı Şiddete Ben de Hayır Diyorum? kampanyası başlıyor!

İstanbul Kültür Üniversitesi'nin düzenlediği ?Kadına Karşı Şiddete Ben de Hayır Diyorum? kampanyası 7 Mart'ta başlıyor Kampanyaya UNICEF İyi Niyet Elçisi Kıvanç Tatlıtuğ da destek veriyor

UNICEF İyi Niyet Elçisi Kıvanç Tatlıtuğ

İstanbul Kültür Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (İKÜ-KADMER), 7 Mart 2012 Çarşamba günü, ?Kadına Karşı Şiddete Ben de Hayır Diyorum? kampanyası ve ?Türkiye?de Kadın Hakları ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele? başlıklı panel düzenliyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin?in katılımıyla gerçekleştirilecek, açılışını UNICEF Türkiye Milli Komitesi Başkanı Prof Dr Talat Halman ile UNICEF İyi Niyet Elçisi Kıvanç Tatlıtuğ?un yapacağı panel, 7 Mart Çarşamba günü saat 1030?da, İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesi Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi?nde gerçekleşecek

Türkiye'de Kadın Hakları ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Panel Programı

7 Mart 2012 Çarşamba

1030
Açılış konuşmaları
  • Prof Dr Dursun Koçer (Rektör)
  • Dr Bahar Akıngüç Günver (İKÜ Mütevelli Heyet Başkanı)
  • Fatma Şahin (Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı)

1100
Sunum
  • Prof Dr Ülkü Demirdöğen (İKÜ- KADMER Direktörü)
  • İKÜ Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Tanıtımı
  • Kıvanç Tatlıtuğ (Unicef iyi Niyet Elçisi) - " Ben de Hayır Diyorum" Kampanyası Açılış Konuşması

1115-1130
Kahve arası

1130-1230
Onur konuğu
  • Prof Dr Talat Halman (Kültür Eski Bakanı UNICEF Türkiye Milli Komitesi Başkanı)

1230-1330
Öğle yemeği

1330-1400
İmza günü: Ayşe Kulin

1400
Panel:Türkiye'de Kadın Hakları ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele
  • Prof Dr Ülkü Demirdöğen - Moderatör
  • Panelistler:
  • Prof Dr Aysel Çelikel
  • Prof Dr Yasemin İnceoğlu
  • Ayşe Kulin
  • Av Nazan Moroğlu
  • Ayşe Önal
  • Prof Dr Nilüfer Timisi Nalçaoğlu
1630-1700
Kahve arası

1700-1730
Soru-cevap

1730
İmza günü: Ayşe Önal

1900
Kokteyl

2000
Konser
  • Feminİstanbul Kadınlar Oda Orkestrası

wwwbendehayidiyorumcom

Not: İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesi Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi?ne 830?da Taksim?den, 930?da da Bakırköy İDO?dan servis kalkacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com