|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başlıyor, diyorum, hayır, kadına, kampanyası, karşı, şiddete |
![]() |
?Kadına Karşı Şiddete Ben De Hayır Diyorum? Kampanyası Başlıyor! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ?Kadına Karşı Şiddete Ben De Hayır Diyorum? Kampanyası Başlıyor!?Kadına Karşı Şiddete Ben de Hayır Diyorum? kampanyası başlıyor! İstanbul Kültür Üniversitesi'nin düzenlediği ?Kadına Karşı Şiddete Ben de Hayır Diyorum? kampanyası 7 Mart'ta başlıyor ![]() ![]() ![]() UNICEF İyi Niyet Elçisi Kıvanç Tatlıtuğ İstanbul Kültür Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (İKÜ-KADMER), 7 Mart 2012 Çarşamba günü, ?Kadına Karşı Şiddete Ben de Hayır Diyorum? kampanyası ve ?Türkiye?de Kadın Hakları ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele? başlıklı panel düzenliyor ![]() Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin?in katılımıyla gerçekleştirilecek, açılışını UNICEF Türkiye Milli Komitesi Başkanı Prof ![]() ![]() ![]() ![]() Türkiye'de Kadın Hakları ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Panel Programı 7 Mart 2012 Çarşamba 10 ![]() Açılış konuşmaları
11 ![]() Sunum
11 ![]() ![]() Kahve arası 11 ![]() ![]() Onur konuğu
12 ![]() ![]() Öğle yemeği 13 ![]() ![]() İmza günü: Ayşe Kulin 14 ![]() Panel:Türkiye'de Kadın Hakları ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele
![]() ![]() Kahve arası 17 ![]() ![]() Soru-cevap 17 ![]() İmza günü: Ayşe Önal 19 ![]() Kokteyl 20 ![]() Konser
www ![]() ![]() Not: İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesi Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi?ne 8 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|