![]() |
Erkekler Ne İstemez |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekler Ne İstemezErkeklerin nelerden rahatsızlık duyduklarını biliyor musunuz ? İşte onları çileden çıkaran 50 şey… Erkekler ne istemez ? Üşenmedik kağıdı kalemi elimize aldık çevremizdeki erkeklere tek tek sorduk “Bir kızda hoşlanmadığın şeyler nelerdir” diye ![]() ![]() ![]() ![]() 1- “Konuşmamız lazım” ile başlayan cümlelerden ![]() ![]() 2- İlle de alışverişe beraber gidelim ısrarlarından ![]() 3- Sabah uyanır uyanmaz ve gece yatmadan önce araşalım takıntısından ![]() 4- “Sence ben güzel miyim” ve türevi sorulardan ![]() 5- Fazla dekolte giyip bu şekilde öne çıkmaya çalışan kızlardan ![]() 6- “Ben senin bildiğin kızlardan değilim” cümlesinden ![]() ![]() 7- Kuaför ya da alışveriş anılarının anlatılmasından ![]() 8- Çiçek alınması için kendisine “çaktırmadan” baskı yapılmasından ![]() 9- Bekletilmekten ![]() 10- Karamsarlıktan ![]() 11- Servet düşkünlüğünden ![]() ![]() 12- Sürekli cep telefonunla ilgilenmenden ![]() 13- Onun cep telefonunu karıştırmaya çalışmandan ![]() 14- Telefonu çaldığında ya da mesaj geldiğinde “kim o” diye sorulmasından ![]() 15- “Ben sana söylemiştim” lafını duymaktan ![]() 16- Arkadaşlarının yanında “aşkitom”, “kuşum”, “miniğim” gibi sevgi sözcükleri kullanılmasından ve ısrarla karşılık beklenmesinden ![]() 17- Kahkaha atarken eliyle ağzını kapatan kızlardan ![]() 18- Sürekli eski aşklarından bahseden kızlardan ![]() 19- Eski ilişkileriyle ilgili sorular sorulmasından ![]() 20- Çok yakın bir erkek arkadaşın bile olsa sürekli ondan bahsetmenden ![]() 21- Gündüz saatlerinde ağır makyaj yapan kızlardan ![]() 22- E-posta veya cep telefonu şiflelerinin sorulmasından ![]() 23- Hafta sonları erkenden çalan telefonlardan ![]() 24- Kendilerini babaları, erkek kardeşleri ya da eski sevgilileri ile kıyaslayan kızlardan ![]() 25- Bakımsız tırnaklardan ![]() 26- Her şeye ağlayan sulugözlü kızlardan ![]() 27- Olayları abartarak anlatan ve abartılı tepkiler veren kızlardan ![]() 28- Gereksiz kıskançlıklardan ![]() 29- Anneleri ile yarışan kızlardan ![]() 30- Kız kardeşlerinin eleştirilmesinden ![]() 31- “Sence bu kız güzel mi” sorusundan ![]() 32- “Beni neden seviyorsun” sorusundan ![]() 33- Yemeğe çıktığınızda sürekli diyet yiyecekler siparişi vermenden ve rejim yapman gerektiğini söylemenden ![]() 34- Dinlenmemekten ![]() 35- Lafının kesilip alakasız başka bir konudan laf açılmasından ![]() 36- Bilmece gibi şifreli konuşan kızlardan ![]() 37- Burç muhabbetlerinden ![]() 38- Kendisine “çok şirin olmuşsun” denilmesinden ![]() 39- Saçlarıyla oynanmasından ![]() 40- “Üşüyeceksin daha sıkı giyin” ikazları almaktan ![]() ![]() 41- Yaptığı esprilere (kötü bile olsa) tepki alamamaktan ![]() 42- Kendisine ayıcık, kalpli yastık ve benzeri hediyeler alınmasından ![]() 43- Çok fazla pembe dizi izleyen ve onları anlatan kızlardan ![]() 44- Cep telefonuna, izlediği pembe dizinin melodisini yükleyen kızlardan ![]() 45- Beğendiği erkek sanatçının resimlerini biriktiren kızlardan ![]() 46- Kız arkadaşınla onun yanında gizli gizli fısıldaşmandan ![]() 47- Telefonunu açmadığı zamanlarda imalı imalı “kim bilir ne yapıyordun da açmadın” gibi cümleler duymaktan ![]() 48- Telefonlarının açılmamasından ![]() ![]() ![]() 49- Başkalarının ilişkisi ile kendi ilişkisinin kıyaslanmasından ![]() 50- Kendi dışında başka erkeklerin övülmesinden ![]() |
![]() |
![]() |
|