Bir Erkek Bir Kadına Demiş Ki |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Erkek Bir Kadına Demiş KiDikkat, bizden bunları istiyorlar! ![]() Irkları, yaşları, görünüşleri değişebilir ama istedikleri asla değişmiyor! İlişki danışmanı Bob Grant erkeklerle ilgili evrensel mesajlar veriyor ![]() Bakın bir kadına söylemek istedikleri neler var ![]() ![]() "Seks için her şeyi yaparım; hatta hayatımı sana adarım "![]() "Modadan anlıyor olabilirsin ama ben beni hoşnut etmek için giyinmeni tercih ederdim, diğer kadınları değil "![]() "Saygı görmek benim için sevilmekten daha önemli "![]() "Üzgünüm ama uzun saçı seviyorum "![]() "Aramız kötüyken, gözlerim başka kadınlara daha çok kayıyor "![]() "Düşündüğünden çok daha güvensizim Neden senin güvenine bu kadar ihtiyacım olduğunu sanıyorsun?"![]() "Eğer seni mutlu ettiğimi hissedemezsem, gerçek bir erkek olmadığımı hissederim "Dikkat, bizden bunları istiyorlar! ![]() "Çift olarak bir ortama girdiğimizde tüm erkeklerin beni kıskanmasını istiyorum Lütfen kendine bakmayı ihmal etme!"![]() "Bazen tuhaf düşüncelerim olur ama kendim de ciddiye almadığım için seninle ya da bir başkası ile paylaşmak istemem "![]() "Seninle kavga etmekten nefret ediyorum Bir uzlaşma yolu bulmayı tercih ederim "![]() "Akıl okuyamam, unutma ben bir kadın değilim "![]() "Yardım istemediğim zamanlar ne yapmam gerektiğinin söylenmesinden nefret ediyorum Böyle zamanlarda, annemmişsin gibi hissediyorum "![]() "Bir erkek toplum içinde, kadını tarafından her zaman saygı görmelidir Aralarında fikir çatışması olduğunda bile "![]() "Üzgün olduğumda, ses tonuna karşı çok hassas olurum Nasıl söylediğin ne söylediğinden daha önemli olur "![]() "Eğer saçımı kaybediyorsam, bu komik değil Sana kilonla ilgili şaka yapmamı ister misin?"![]() "Eğer yatıya kalırsan(!) nihayetinde seninle evlenebilirim, ama daha isteksiz olurum "![]() "Eğer başka şey söylüyor ama başka şey yapıyorsam, hareketlerime dikkat et ? gerçekten kalbimden geçeni sana belli edecektir "![]() "Eğer beni aldatırsan, bunun üstesinden gelmem neredeyse imkansız olur "![]() "Her zaman ne hissettiğimi bilmiyorum Bu yüzden sana da söyleyemiyorum " |
|
|
|