Öğrendimki! |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Öğrendimki!Öğrendim ki ![]() ![]() Kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız Kendinizi sevilecek insan yapabilirsiniz, Gerisini karşı tarafa bırakırsınız Öğrendim ki ![]() ![]() Güveni geliştirmek yıllar alıyor, Yıkmak bir dakika Öğrendim ki ![]() ![]() Hayatında nelere sahip olduğun değil Kiminle olduğun önemli Öğrendim ki ![]() ![]() Sevimlilik yaparak 15 dakika kazanmak mümkün Ama sonrası için bir şeyler bilmek gerek Öğrendim ki ![]() ![]() Kendini en iyilerle kıyaslamak değil Kendi en iyinle kıyaslamak sonuç getirir Öğrendim ki ![]() ![]() İnsanların başına ne geldiği değil O durumda ne yaptıkları önemli Öğrendim ki ![]() ![]() Ne kadar küçük dilimlersen dilimle Her işin iki yüzü var Öğrendim ki ![]() ![]() Olmak istediğim insan olabilmem Çok vakit alıyor Öğrendim ki ![]() ![]() Karşılık vermek Düşünmekten çok daha basit Öğrendim ki ![]() ![]() Bütün sevdiklerinle iyi ayrılman gerek Hangisi son görüşme olacak bilemiyorsun Öğrendim ki ![]() ![]() 'Bittim' dediğin andan itibaren Pilinin bitmesine daha çok var Öğrendim ki ![]() ![]() Sen tepkilerini kontrol edemezsen Tepkilerin hayatını kontrol eder Öğrendim ki ![]() ![]() Kahraman dediğimiz insanlar Bir şey yapılması gerektiğinde Yapılması gerekeni Şartlar ne olursa olsun yapanlar Öğrendim ki ![]() ![]() Affetmeyi öğrenmek deneyerek oluyor Öğrendim ki ![]() ![]() Bazı insanlar sizi çok seviyor Ama bunu nasıl göstereceğini bilemiyor Öğrendim ki ![]() ![]() Ne kadar ilgi ve ihtimam gösterseniz Bazıları hiç karşılık vermiyor Öğrendim ki ![]() ![]() Para ucuz bir başarı Öğrendim ki ![]() ![]() En iyi arkadaşla sıkıcı an olmaz Öğrendim ki ![]() ![]() Düştüğün anda seni tekmeleyeceğini düşündüklerinden bazıları Kaldırmak için elini uzatır Öğrendim ki ![]() ![]() İki insan aynı şeye bakıp Tamamen farklı şeyler görebilir Öğrendim ki ![]() ![]() Aşık olmanın ve aşkı yaşamanın çok çeşidi vardır Öğrendim ki ![]() ![]() Her şartta kendisiyle dürüst kalanlar Daha uzun yol yürüyor Öğrendim ki ![]() ![]() Hiç tanımadığın insanlar, İki saat içinde, Senin hayatını değiştirir Öğrendim ki ![]() ![]() Anlatmak ve yazmak ruhu rahatlatır Öğrendim ki ![]() ![]() Duvarda asılı diplomalar İnsanı insan yapmaya yetmez Öğrendim ki ![]() ![]() Aşk kelimesi ne kadar çok kullanılırsa, anlam yükü o kadar azalır Öğrendim ki ![]() ![]() Karşındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında çizginin nereden geçtiğini bulmak zor Öğrendim ki ![]() ![]() Gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez Gerçek aşkların da! Öğrendim ki ![]() ![]() Tecrübenin kaç yaşgünü partisi yaşadığınızla ilgisi yok, Ne tür deneyimler yaşadığınızla var Öğrendim ki ![]() ![]() Aile hep insanın yanında olmuyor Akrabanız olmayan insanlardan ilgi, sevgi ve güven öğrenebiliyorsunuz Aile her zaman biyolojik değil Öğrendim ki ![]() ![]() Ne kadar yakın olursa olsunlar En iyi arkadaşlar da ara sıra üzebilir Onları affetmek gerekir Öğrendim ki ![]() ![]() Bazen başkalarını affetmek yetmiyor Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor Öğrendim ki ![]() ![]() Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın Dünya sizin için dönmesini durdurmuyor Öğrendim ki ![]() ![]() Şartlar ve olaylar, Kim olduğumuzu etkilemiş olabilir Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz Öğrendim ki ![]() ![]() İki kişi münakaşa ediyorsa, Bu birbirlerini sevmedikleri anlamına gelmez Etmemeleri de sevdikleri anlamına gelmez Öğrendim ki ![]() ![]() Her problem kendi içinde bir fırsat saklar Ve problem, fırsatın yanında cüce kalır Öğrendim ki ![]() ![]() Sevgiyi çabuk kaybediyorsun, pişmanlığın uzun yıllar sürüyor ![]() ![]() ATAOL BEHRAMOĞLU
|