Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başkasının, etme, kontrol, rüyasını

Başkasının Rüyasını Kontrol Etme

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Başkasının Rüyasını Kontrol Etme - Rüya Görme Kapısı Çakra Açımı

Rüya Görme Kapısı – Kalp Çakrası

Rüya Görme Kapısı’na erişebilmek için , kişinin, rüya bedenine , sadece niyet ederek başka rüya dünyalarına yolculuk yapabilmeye yetecek kadar güç toplamış olması gerekir 4 Rüya Görme Kapısı’nı geçmek , başka insanların niyet ettikleri rüya gerçekliklerini paylaşabilmenizi gerektirir Bir rüya baloncuğu inşa edebilmeniz gerekli değildir ; bu evrede, lusid iken , sadece onun içine girin yeter

Fiziksel bedende , kalp çakrası bize dürüstlüğün kıymetini bilmeyi, sevme ve hayatı paylaşabilme becerisini veren şeydir Rüya görmede, kalp çakrasını açmak ya da 4 kapıyı geçmek , başkalarının rüyalarını paylaşabilmenize imkan verir Kişinin, bu çarka açılana dek , bağımsızca başka rüya dünyalarına yolculuk yapamaması ilginçtirBunu başarabilmek için gereken saf niyet , kendinize karşı dürüst olmanızı ve yüreğinizi izlemenizi gerektirir 4 kapı rüyaları, esasında, size kim olduğunuzu söyler Sanırım , bir rüyayı paylaşabilmek için , önce kişinin kendisini tam olarak temsil etmesi gereklidir
Dreamways

Dreamways, bir kişi 4 kapıyı geçtiğinde , o kişi , 7 kapıdaki başka bir kişinin rüyasını paylaşabilmektedir , doğru mu? 4 kapıda olan iki kişi , bunu birbirleriyle yapabilir mi?Bu geçişi yapan Nagual Enerji Bedeni’nin uyanık olduğundan bahsetmiştin 6 ve 7 kapılardaki enerji bedenlerinin nasıl uyanık olduğunu anlıyorum : bu enerji bedenleri kişinin fiziksel enerji bedenini kontrol edebiliyor Nagual Enerji Bedeni’nin uyanıklığını anlamadım Nagual Enerji Bedeni’nin deneyimlediği şeyin, lusid rüyalardan ve gündelik hayat gerçekliğinden daha gerçek olduğundan bahsettin Bu kısmı da anlayamıyorum Lusid rüyalarım, gündelik hayat kadar gerçek görünüyor , gerçek kokuyor , vs Dördüncü kapı , hangi açıdan “daha gerçek” ? “Daha gerçek” nasıl bir şey?
Spareenergy

4 Rüya Görme Kapısı , alıştığımız lusid rüya görmeden daha gerçektir çünkü bu evrede , kendi rüya bedeninize dair bir his edinirsiniz ; kim olduğunuz gerçeğini yavaş yavaş kavramaya başlarsınız Lusid rüyalardaki problem, onların süper netlikte sahte gerçeklik olmalarıdır ; ama paylaşılmış bir rüya , böyle rastgele görüntülerle inşa edilemez Paylaşılan rüyalar, bir kerede bir parça eklenerek oluşturulur ; içerik eğer önceden tasarlanmış değilse , o zaman diğer kişi bunları göremez Rüya paylaşmaktan bahseden pek çok insan , gündelik dünya içinden belki ellerinin görüntüsünden başka hiçbir görüntüyü inşa etme zahmetine girmemiştir Önce rüya ortamını oluşturmadan bir rüyayı paylaşamazsınız , bu nedenle rüya görüyor olmanız , bu içeriğin paylaşılabilir olduğu anlamına gelmez 4 kapı rüyaları , tıpkı 3 kapı rüyaları gibi , kendi enerji bedeninizi hissetmenize ve kullanmanıza imkan verir ; ama bir enerji kütlesi olarak hiç rüya görmediyseniz , o zaman daha kırk fırın ekmek yemeniz lazım , diyebiliriz Rüya bedenimiz bir enerji küresidir, kolları , bacakları ve koku almak için bir burnu yoktur Rüya görmede , sahte bir insan bedeni yaratabilirsiniz ama bu yine de sahtedir , çünkü asıl enerji bedeni değildir , daha ziyade , fiziksel bedenimize benzeyen bir materializasyondur Ne uyanıkken , ne de rüya görürken fiziksel formda bir bedene sahip olmaya karşı değilim ama asıl enerjisel formumuzun ustalığı olmadan varabileceğimiz en uç nokta lusid rüya görmektir

Don Juan şöyle demiştir: “Enerji bedeni , bir kez belli bir seviyeye geldiğinde , ki bu seviye her birimiz için değişkendir , herkes , disiplinle, onu demir döver gibi şekillendirerek , kendi fiziksel bedenlerinin birebir kopyası haline getirebilir ; yani üç boyutlu , solid bir varlık haline Aynı şekilde , herkes kendi üç boyutlu , solid fiziksel bedenlerini ,aynı disiplin süreçleri ile demir gibi döverek , enerji bedenlerinin kusursuz bir kopyası haline getirebilir ; yani , bütün enerjinin insan gözüne görünmez olduğu gibi , insan gözüne görünmeyen eterik bir enerji dönüşümü”Don Juan’ın bu sözündeki” fiziksel beden “ kısmını herkes anlar ; ama sözün tümünün bir anlam ifade etmesi için , enerji bedeni olarak yaşama gerçekliğini deneyimlemeniz gerekir

Burada anlaşılması gereken önemli nokta , bir rüyayı paylaşabilmek için ,önce rüya ortamının inşa edilmesi gerektiğidir Paylaşılan yalnızca rüya görme edimi değildir, bu nedenle , lusid rüyanızda bir başkasıyla karşılaştığınızı düşünüyorsanız ve eğer hiç biriniz daha önceden , rüya ortamını inşa etmediyseniz , o zaman , rüyanın kontrolü hiç birinizde değilmiş demektir İnsanların , paylaşılmış bir rüyada , inorganik varlıklar tarafından , bir araya getirilmesi mümkündür ; çünkü inorganik varlıkların rüya ortamı yaratmaya olağan becerileri olduğu varsayılır Rüya paylaşmak erk gerektirir ve eğer kendi başınıza somut bir rüya yaratma erkiniz yoksa , o zaman başka birinin ya da başka bir şeyin etkisi altındasınız demektir
Dreamways

Bundan şüpheleniyordum ben de Rüyacı olmayan bir arkadaşım vardı Bazı geceler onda kalıyordum O günlerde , kendi evimdeyken , niyet etsem bile lusid rüya göremiyordum Ama onun evinde kaldığım 3 defada, lusid rüyalarım oldu : Rüyada onun evinin tam bir kopyasında , sabah uyanıyorum Arkadaşımın dostça ve iyi davranan bir kopyası ve inorganik varlıklar olduklarından şüphelendiğim başka birileri daha var Onun evindeki eşyaların hiç birinin rüyamda belirmesini niyet etmemiştim ve sonra tüm evi her detayıyla görüyorum…Bu sanırım inorganik varlıklar tarafından yapıldı ama hangi amaçla onu bilmiyorum İlk lusid rüyamda bile , uyumakta olduğum odanın kusursuz bir kopyasını görüyordum Ben o rüya öncesinde sadece ellerimi görmeye niyet etmiştim Çevredeki cisimlere dikkat bile etmemiştim
Eğer rüyamda kendimi , yattığım odanın bir kopyasında bulursam , rüyada olduğumun farkına varmam biraz zaman alıyor
Dün akşam , bir enerji küresi olarak rüya görmeye ve bir enerji küresi olarak hareket etmeye niyet ettim Bunun doğru yolu bu mu? Lusid olmayan bir rüyada , ukala , genç biri , büyük bir kuyu ya da onun gibi bir şeyin ağzında , havada , ortada asılı kalmış duruyordu……Adamın yüzünü çok yakından gördüm , sanki yanına gitmişim gibi Onun yanına uçarak gitmedim , sadece kendimi yanında buldum , kollarım, bacaklarım, bedenim de yoktu Sanki bir an buradayken, bir sonraki anda boşlukta havadaydım Bu bir enerji küresi gibi hareket etmek midir? Lusid olmayan rüyalarda da sayılır mı?
Spareenergy

Ara sıra normal rüyalarda , enerji bedeniyle bağlı olan bazı sıra dışı olaylarımız olur ; konuyla ilgisiz değildir ama rüya görme çalışmalarında bize pek yol aldırmaz Lusid olmak her şeyin başında gelir ve inorganik varlıklar bizim lusid olmamıza yardım eder , sadece onlardan bunu istememiz gerekir Rüyanda , bildiğin yerlerin kopyalarını görmen iyi Lusid olduğunda , rüyandaki her kişiye “Sen bir inorganik varlık mısın?” diye sor , ta ki onlardan biri “Evet” diyene kadar Sonra o inorganik varlıktan , seni kendi dünyasına götürmesini iste Bu 2 rüya kapısını geçmenin bildiğim en hızlı yolu Enerji bedenini tamamlamadan önce ve paylaşabileceğin rüya ortamlarını yapılandırabilir hale gelmeden önce , bunu yapman gerekir Tüm rüya kapıları , sadece lusid iken geçilebilir
Arkadaşın sende uyuduğunda mı yoksa sadece sen onun evindeyken mi daha çok lusid rüya görüyorsun ? Bu enerji yükselmelerine , evinin mi yoksa arkadaşının mı sebep olduğunu merak ediyorum
Dreamways

Bahsettiğim şey, en çok uyuduğumuz yerde oldu Sanırım ev neden oldu Çok eski olmayan bir apartman Ama inşa edilmiş olduğu alanın geçmişini bilmiyorum Lusid rüyalarım, eğer her zamanki yatağımda değil, başka bir yerde uyursam , daha sık oluyor
Spareenergy

Erk noktaları ve Nagualler , harika kaynaklar , herkese bedava para dağıtan ATM’ler gibiler
Dreamways

“Bu kasabada her şey mümkün” Rüya Görme Sanatı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com