Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dinlemek

Kendini Dinlemek

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kendini Dinlemek

Kendini Dinlemek
Kendini Dinlemek Nedir - Kendini Dinlemek ve Rüya

Hepiniz yaşamışsınızdır; bir konuda iki farklı düşünceniz olduğunu
Bir yanınız evet derken diğeri hayır diye bağırır
Biri git der diğeri kal
Biri cesurdur biri korkak

Siz ve biri daha vardır içinizde sanki Karar veren, düşünce üreten, yönlendiren, iki tane siz

Doğrudur Bir siz varsınız, bilinçli beyniniz İkincisi de bilinçaltınız
Ve doğruyu bilen daima O’dur

Bilinçaltımızı ne kadar sıklıkla dinlersek, onun söylediklerini yaşama geçirirsek, o denli kolay yaşarız hayatımızı da

Biz farkında olmasak da o hep bizimle Hep konuşuyor Hiç uyumuyor Ama biz günlük hayatın içinde öyle çok doluyoruz ki, kendimizin en önemli parçasını göz ardı ediyoruz

Bilinçaltı ile bağlantı kurmanın çok çeşitli yolları var Ben kendi denediğim en kolay 4 taneyi ve başarılı olduklarımı paylaşacağım sizlerle

1yöntem:
Rüyalar:
Emin olmadığınız her neyse yada sorununuz yada merak ettiğiniz bir kağıda yazın uyumadan önce Ve o yazdığınız dışında bir şey düşünmeden uyuyun Konsantre olmanızın başarısına göre o gece yada birkaç gece sonra rüyanızda mutlaka cevabınızı alacaksınız

2yöntem:
Sarkaç:
30cm’lik bir ip ve bir yüzüğe ihtiyacınız var Yüzüğü ipe geçirin ve ipi uç noktalarından tutun Sallamayın sadece tutun İp öne geriye gidecek yada daire çizerek dönecektir Bu dönüşlerin birini evet diğerini de hayır olarak tanımlayın Bunu ipe, yüzüğe ve kendinize yüksek sesle söyleyin En basit soruyla başlayın: benim adım xx mi? Sarkacınızın size cevabı söyleyişini görün ve devam edin gerçek sorularınıza

3yöntem:
Yazı:
Bu benim en sevdiğim ve en sık kullandığım yöntem Yazı yazdığınız eliniz hangisiyse onunla boş bir kağıdın üzerine sorunuzu yazın Sonra kalemi diğer elinize alın ve yazmaya başlayın Yazmayı deneyin yani Önce ne yazacağını bilemiyor tabii insan Bu yüzden sorunun kendisini yazmayı deneyerek başlayın Ondan sonrası çok kolay gelecek zaten

4yöntem:
Sohbet:
Yüksek sesle konuşmaya başlayın Karşınızda bir arkadaşınız varmış gibi Siz sorun o söylesin Bunu yaparken rahatladığınız noktada karşınızdaki arkadaşınızın(!) söyledikleri bilinçaltınızdan gelenler olacaktır ve inanın çok işe yarayacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com