Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayrilik, edrm, gurur, okumanizi, tavsye, ölüm

Ayrilik,gurur Ve ölüm (okumanizi Tavsye Edrm)

Eski 07-28-2007   #1
fbligirl

Ayrilik,gurur Ve ölüm (okumanizi Tavsye Edrm)

Bu kadar mı diyordu genç kız bu kadarmıydı? sevdan delikanlı alaylı bir tavırla ''Ya ne sandın seni sewdiğimi mi?''Gnç kız yıkılmıştıTelefonun başında hiçbirşey söylemeden ağlıyorduBİ ara delikanlı kızın hıçkırıklarını duyduNE o konuşmuyorsun ağlıyorsun demekÜzülme canım buda geçerYoksa ben bıraktım diyemi ağlıyorsun?Olsun senin bıraktığını sölerizKız hıçkırıklar içinde çıkan boğuk sesiyle bardağı taşıran bu son sözüne dayanamadıAnlamadın mı sersem ayrıldığımıza değil senin acınacak haline ağlıyorumOysa bunları söylerken ağlıyorduDaha öncede sewmiştiAma yapacak bir şey yoktuBu sözlerin ardından direnen gurur wardıBir tarafta gurur bir tarafta sewgi ama sonunda ayrılıkDelikenlı telefonu kapatırken soğuk bir tawırla ELVEDA dediGenç kız son defa gururunu ayaklar altına alarak ''SENİ SEWİYORUM''dediTelefonu kapattığında delikanlı düşündüNe yapmıştı? Oysa oda onu sewiyorduOnu sewdiğini itiraf etmek için tekrar aradıTelefona cevap vermeyince kızın evine gittiKalabalıktı evin önü,acı çığlıklarla irkildiİçeriden ağzının kenarında kan bulunan soğuk bir ceset çıktıDelikanlı yıkıldı gözyaşlarını tutamadı''ELVEDA'' demişti artıkUyan dediysede çok geçtiDuymadı genç kız onuBir ara kızın elindeki kağıt parçası iliştiYaşlı gözlerini silerek okudu şöyle diyordu kız:
TÜM SEWEN WE SEWİLENLERE İBRET OLSUN

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-28-2007   #2
Gözyaşı

Üzüldüm değermi artık aşka inanmak çok zor herkez aldatıyor

Eski 07-28-2007   #3
angelesdream

böyle yazıları okuyunca bile dayanamıyorum benallah kimsenin başına vermesin diycem ama
teşekkürler fblgirlçok güzeldi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-28-2007   #4
black_R-O-S-E

gerçekten çok güselmiş insanı düşündürüyor bööle aşklar gerçekten kaldımı diepaylaşım için çok saol

Eski 08-08-2007   #6
bukettt

Alıntı:
black_R-O-S-E tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
gerçekten çok güselmiş insanı düşündürüyor bööle aşklar gerçekten kaldımı diepaylaşım için çok saol

kaldı canm emin olabilirsin

gerçekten çok üzücü

teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com