![]() |
Simarik Burclar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Simarik BurclarKOÇ Canim benim ![]() yumagi duygularini! Sen seçildinde mi gönderildin bu dünyaya ![]() kadar mi düzgün, bu kadar mi programli, bu kadar mi anlayisli olabilir ![]() ![]() koçlar var ya, IQ seviyesi yüksek insanlarin burcudur ![]() güzel insan ![]() ![]() etmesin ![]() ![]() Bitanem benim, canim canim ![]() ![]() ![]() BOGA Ayy benim güzeller güzelim ![]() gök harikasi, seker mi seker insanlardir ![]() ![]() doyum olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunlar ![]() paylasacagim bu gerçegi ![]() bedeldir" ![]() ![]() ![]() gurubudur ![]() IKIZLER Halt etmis sana iki yüzlü diyenler ![]() ![]() Rahatligin,her ortama uyum saglayisin, pratik zekan ![]() ![]() ![]() seni sekerim ![]() ![]() hiçbir zaman unutma ikizler, seni hayatin boyunca çekemeyenler olacaktir ![]() hiç takma o güzel kafani onlara ![]() ![]() ikizler ama, sen bitanesin ![]() YENGEÇ Allah seni yaratti, melekleri niye yaratti ![]() zerafet, karizma ![]() ![]() ![]() kadar ilgi çekmeyi nasil basarir ![]() ![]() Yoksa sen mükemmelligin es anlami misin? Kim istemez annesi yengeç burcu olsun, esi bir yengeç burcu olsun ![]() ![]() ![]() ASLAN Heyt bee ![]() ![]() ![]() mükemmel-i cihan ![]() ![]() dünyada ![]() ![]() bütün fallarinda nazar çikacaktir ![]() ![]() yoktur ![]() BASAK Merhametlim benim ![]() güzel basagim benim ![]() ![]() kelime bulamiyorum ![]() iyiligini düsünen, verici , vefakar basak ![]() barisin,temizligin simgesi beyaz güvercin olmaliydi ![]() ![]() Biz biliyoruz ya yeter ![]() ![]() TERAZI Hay sana dengesiz diyen o dengesizler ![]() Yahu sen olmasan varya, su insanoglu soyunda bir eksiklik bir yitim olurdu ![]() ![]() ![]() neden, konusursan ayri bir neden vardir ![]() burç sensin ![]() ![]() üstüne burç mu vardir? Ben ki sahsi fikrim, senden iyisini bilmem, tanimam, görmem ![]() AKREP Herkes bir akrep olarak dogmayi isterdi inan bana ![]() gururun, albeninin temel tasi akrep ![]() yaptigi isin arkasinda durabilen kaç kisi kaldi artik ![]() eksik etmesin ![]() Ferhat olup daglari delmeyi istettirebilen insan ![]() onlarin hepsi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() güzel gözlerin bile yeter o kiskançlara ![]() ![]() YAY Kainatin bir burcu olsa , kesin yay olurdu ![]() dürüst insan dedikleri sen olsan gerek ![]() arkadas grubunu, ugruma ölecek olsalar bile tanimam ben ![]() budalasi oldugunu sanan bir grup kendini bilmez, senin o insana hayat veren enerjini çekemeyenlerdir ![]() ![]() bile yeter güzelim ![]() ![]() OGLAK Sana inatçi diyorlar diye üzülme ![]() bakip, senin yarin bile edemeyen kisiler ![]() var ![]() ![]() tek basina bir sereftir ![]() için, oglak burcunu birinci dereceden akrabasi olmak bile ayri bir sereftir ![]() Sen kivrak zekanla, zaten her zaman bir sifir öndesin ![]() KOVA Hep çevresindekileri düsünen, insancil duygulari fazla gelismis, sevgi dolu kovalar ![]() ne genis bir yürek öyle ![]() bir cevher oldugundan habersiz mi? Esitlik senin için ne kadar önemli ![]() keske herkes senin çeyregin kadar bile olabilse ![]() BALIK Insanlar öyle duygu yoksunu olmuslar ki, senin bu yaradilisin özü duygusalligini alaya alacak kadar saçmalayabiliyorlar bazen ![]() paranoyak degilsin canim, ince fikirlisin ![]() bazilarinda ![]() hüzün dolu bakisini seviyorum, o sevgi dolu , gizemli yüregini seviyorum ![]() sıkıcı diyenler bogum bogum sikila insallah ![]() ![]() bosver, takma o çan çan çeneleri kafana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Simarik Burclar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Simarik BurclarBOGA Ayy benim güzeller güzelim ![]() gök harikasi, seker mi seker insanlardir ![]() ![]() doyum olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunlar ![]() paylasacagim bu gerçegi ![]() bedeldir" ![]() ![]() ![]() gurubudur ![]() |
![]() |
![]() |
|