Bayanların Karşı Koyamayacağı Teklifler |
07-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayanların Karşı Koyamayacağı TekliflerKOÇ KADINI Karşı koyamayacağı teklif: "Paraşütle atlama kurslarına gidiyorum, sen de gelir misin?"(müthişşşşşş buna inanmıyorum öylesine paylaştım) BOGA KADINI Karşı koyamayacağı teklif: "Akşamki davetten önce bir kuyumcuya uğramaya ne dersin?" iKiZLER KADINI Karşı koyamayacağı teklif: "Bu hafta sonu bensiz bir tatile ne dersin?" YENGEÇ KADINI Karşı koyamayacağı teklif: "Bu akşam evde kalıp nefis bir yemek yapalım mı?" ASLAN KADINI Karşı koyamayacağı teklif: "Şehrin en saygın ve güzel lokantasında bu akşam yer ayırttım Bana eşlik eder misin?" BASAK KADINI Karşı koyamayacağı teklif: (Yazıp gönderirseniz daha etkili olur) "Bir satranç partisine ne dersin?" TERAZi KADINI Karşı koyamayacağı teklif: "Benimle evlenir misin?" AKREP KADINI Karşı koyamayacağı teklif: "Senden başka hiçbir kadının olmadığı bir adada yaşamaya ne dersin?" OGLAK KADINI Karşı koyamayacağı teklif: "Bir yıl sonra evlenmeye ne dersin?" KOVA KADINI Karşı koyamayacağı teklif: "Ne zaman istersen beni ara" BALIK KADINI Karşı koyamayacağı teklif: "Lütfen bana yardım et" |
|