Burçlar Ve Şiirleri ;))))) |
07-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burçlar Ve Şiirleri ;)))))**BURCLAR VE SiiRLERi** *KOÇ* Ben bilirim gerisi boş İstiyorsan peşimden koş Emir almam ben veririm Önderiyim bu feleğin *IKiZLER* Zekam parlak dilim oynak Her konuya elim kıvrak Sıkıntıya hiç gelemem Bir de karar verebilsem! *YENGEC* Tezcanlıyım duygusalım Dokunsalar akar yaşım Annem babam çocuklarım Ben onlarsız ne yaparım *ASLAN* Ben yarattım bu dünyayı Bir de dönse etrafımda! Her dediğim hemen olsun Zenginlik ve ün beni bulsun *BASAK* Yazdım çizdim notlar aldım Her bir şeyi ayarladım Yoktur bende bozuk yamuk Mükemmeli ben yarattım *TERAZi* Ben sensiz yasayamam Hele sevmeden hiç duramam Danışsam da her konuda Bildiğimden şaşırmam asla *AKREP* En güçlü şüphesiz benim Herkesi ezip geçerim Hele bana ters yapanı Doğduğuna pişman ederim *YAY* Maceradan maceraya Koşmak asil isim benim Toplarım hep ilim irfan Bilgeliktir sanım benim *OGLAK* Cimrilik mi benimkisi? Hesabini bilmek gerek Günler aylar düşünürüm Kararlarım şaşmaz benim *KOVA* Taklitçiliği hic sevmem İstesem de beceremem Orijinaldir fikirlerim Takip edilecek olan benim *BALIK* Bir dünyam var sırca saray Dokunursan kırılırım Ben gelemem gerçeklere Avunurum hayallerle |
|