![]() |
Burçlar Ve Şiirleri ;))))) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burçlar Ve Şiirleri ;)))))**BURCLAR VE SiiRLERi** *KOÇ* Ben bilirim gerisi boş ![]() İstiyorsan peşimden koş ![]() Emir almam ![]() ![]() Önderiyim bu feleğin ![]() ![]() ![]() *IKiZLER* Zekam parlak ![]() ![]() Her konuya elim kıvrak ![]() Sıkıntıya hiç gelemem ![]() Bir de karar verebilsem! ![]() ![]() ![]() *YENGEC* Tezcanlıyım ![]() ![]() Dokunsalar akar yaşım ![]() Annem ![]() ![]() ![]() Ben onlarsız ne yaparım ![]() ![]() ![]() *ASLAN* Ben yarattım bu dünyayı ![]() Bir de dönse etrafımda! ![]() Her dediğim hemen olsun ![]() Zenginlik ve ün beni bulsun ![]() ![]() ![]() *BASAK* Yazdım ![]() ![]() ![]() Her bir şeyi ayarladım ![]() Yoktur bende bozuk ![]() ![]() Mükemmeli ben yarattım ![]() ![]() ![]() *TERAZi* Ben sensiz yasayamam ![]() Hele sevmeden hiç duramam ![]() Danışsam da her konuda Bildiğimden şaşırmam asla ![]() ![]() *AKREP* En güçlü şüphesiz benim ![]() Herkesi ezip geçerim ![]() Hele bana ters yapanı Doğduğuna pişman ederim ![]() ![]() ![]() *YAY* Maceradan ![]() ![]() Koşmak asil isim benim Toplarım hep ilim ![]() ![]() Bilgeliktir sanım benim ![]() ![]() ![]() *OGLAK* Cimrilik mi ![]() Hesabini bilmek gerek ![]() Günler aylar düşünürüm Kararlarım şaşmaz benim ![]() ![]() ![]() *KOVA* Taklitçiliği hic sevmem ![]() İstesem de beceremem ![]() Orijinaldir fikirlerim ![]() Takip edilecek olan benim ![]() ![]() ![]() *BALIK* Bir dünyam var ![]() Dokunursan kırılırım ![]() Ben gelemem gerçeklere ![]() Avunurum hayallerle ![]() |
![]() |
![]() |
|