![]() |
Desemki Ellerini İstiyorum! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Desemki Ellerini İstiyorum!![]() DeSem ki eLLerini iStiyoRum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() umutları yarına erteleyip sana çiziyorum yollarımı ![]() ![]() ![]() tutup tutup, matkaplara vuruyorum bağrımı; döküm döküm etlerim ![]() ![]() ![]() geceye sarıyorum yaralarımı, ağlayarak ![]() ![]() ![]() yıldızlar bilir ençok, birde düşlerim, birde taş yatak ![]() ![]() ![]() oysa sen! kırktabir gelirsin, kırkta bir uzanırsın yanıma,nazlanarak ![]() ![]() ![]() ![]() ve yağmurlar, ve hüzünler, ve seni taşlarına dizdiğim yollar, ve hasret! ![]() ![]() ![]() ebabil kuşlarının dönüşü gibi, durup durup kıvrılırım sana ![]() ![]() ![]() göçün sancılarını yazıyorum şiirlerime oku ve anlat! ![]() ![]() ![]() ![]() gökte nasıl üçgen çizerse turnalar, yüreğimi çizdim sana! çizgisi metrelerce kanat ![]() ![]() ![]() geliyorum işte kapına maviliğinde uçarak ![]() ![]() umutları yarına erteleyip, sana çizdim yollarımı ![]() ![]() ![]() tutup tutup, derinliğine vuruyorum kendimi karanlığın ![]() ![]() ![]() yılanlar kayıyor dağlardan ovalarıma, ben burgaçlarında solungaç! ![]() ![]() korkuyorum sevdiceğim,elimde değil! ![]() ![]() dağlara kaçıyorum yeniden seni de yanıma alarak ![]() ![]() ![]() ![]() ve emeğm, ve ekmeğim, ve bebekliğim,masumluğum, ve gençliğim, ve beş para etmez geçmişim, ömrüm ![]() ![]() ![]() ve de yalnızlığımı yaşayan köyüm, ağlıyor arkamdan el sallayarak ![]() ![]() ![]() ![]() sen doruklardasın ya, sen çağrısındasın ya sevdanın; işte yollardayım, işte yokuşlardayım,yalınayak ![]() ![]() ![]() işte turnalarda, işte ebabil kuşlarıyla bulutlarda işte yanındayım, ve ellerim koynumda,aç bak! ![]() ![]() sımsıcak ![]() ![]() ![]() ![]() umutları yarına erteleyip, sana çizdim yollarımı ![]() ![]() ![]() usulcacık, ama usulcacık sevdiceğim! ![]() ![]() ![]() hayaline dalıyorum ![]() ![]() ![]() ısınıyor taş yatak ![]() ![]() ![]() gece yorgan, kollarım yastık, desem ki sırtım kan revan, desem ki sırtım delik deşik, desem ki yılanlar çöreklenmiş bağrıma, desem ki korkuyorum,yalnızım ![]() ![]() ![]() desem ki ellerini istiyorum ![]() ![]() ![]() desem ki leylim vaktini bekliyorum, gel artık! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Bu şiirler benimi anlatıyor ne çok güzel eline sağlık suskun
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
okaliptus
|
![]() ne güzel anlatılmıs aşkın verdiği ızdırap ![]() ![]() ne güzel anlatılmış, çaresiz bekleyiş ![]() ![]() teşekkürler suskun, gercekten muhteşem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|