Pazarlama Kavramları :))) |
|
|
#1 |
|
virüs
|
Pazarlama Kavramları :)))Bir profesor, yuksek lisans ogrencilerine pazarlama kavramlarini
anlatiyordu: 1 Katildiginiz bir partide buyuleyici bir kiz gordunuz ve yaninagiderek "Cok zenginim Evlen benimle!" dediniz Bu, dogrudanpazarlamadir ![]() 2 Bir grup arkadasinizla katildiginiz partide buyuleyici bir kizgordunuz Arkadaslarinizdan biri kizin yanina gitti ve sizi isaretederek kiza "O cok zengin Evlen onunla!" dedi Bu, reklamdir![]() 3 Katildiginiz partide buyuleyici bir kiz gordunuz ve yanina gidiptelefon numarasini aldiniz Ertesi gun arayip "Cok zenginim Evlenbenimle!" dediniz Bu, telepazarlamadir![]() 4 Katildiginiz partide buyuleyici bir kiz gordunuz Kalkipkravatinizi duzelttiniz, ona dogru yuruyup ickisini tazelediniz, arabanin kapisini actiniz, cantasini dusurunce egilip aldiniz, kucuk bir gezinti teklif ettiniz ve sonra "Bu arada ben cok zenginim Benimle evlenir misin?" dediniz Bu, halkla iliskilerdir![]() 5 Katildiginiz bir partide buyuleyici bir kiz gordunuz Yaninizageldi ve "Duyduguma gore cok zenginmissiniz Benimle evlenirmisiniz?" dedi Bu, marka bilinirligidir![]() 6 Katildiginiz bir partide buyuleyici bir kiz gordunuz![]() Yanina yaklasip "Ben cok zenginim Evlen benimle!" dediniz Suratinizaokkali bir tokat yapistirdi Bu, musteri geribildirimidir![]() 7 Katildiginiz bir partide buyuleyici bir kiz gordunuz Yaninayaklasip "Ben cok zenginim Evlen benimle!" dediniz O da sizikocasiyla tanistirdi Bu, arz-talep uyusmazligidir![]() 8 Katildiginiz bir partide buyuleyici bir kiz gordunuz Yaninayaklastiniz, ama siz birseyler soyleyemeden once biri gelip ona "Ben cok zenginim Benimle evlenir misin?" dedi ve kiz onunlagitti Bu, sizin pazar payiniza goz koyan rekabettir![]() 9 Katildiginiz bir partidebuyuleyici bir kiz gordunuz Yaninayaklasip "Ben cok zenginim, evlen benimle!" diyecekken kariniz geldi Bu, yeni pazarlara girememektir![]() |
|
|
|
#2 |
|
Ergenekon
|
Katildiginiz bir partide buyuleyici bir kiz gordunuz Yaninayaklasip "Ben cok zenginim, evlen benimle!" diyecekken kariniz geldi Bu, yeni pazarlara girememektir![]() :((((((( |
|
|
|