![]() |
Gülümseyen Arı (Gel Garip) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülümseyen Arı (Gel Garip)Chris Cox 40 yaşında amatör bir fotoğraf ustası ![]() ![]() ![]() ![]() Cox, o gün arka bahçesinde çiçekler üzerinde gezinen yaban arısını görüntülediğinde hiç şüphesiz bu kadar inanılmaz bir fotoğraf çekeceğini hayal bile edemezdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Çiçeklerden polen çektiği anda bir arının sevinci" şeklinde yorumlanan fotoğraf İngiltere'de günün konusu olurken, bilim dünyasında da ilginç bir tartışmaya yol açtı ![]() Milyonda bir yakalabilenecek bir anı görüntüleyen fotoğraftaki arının gerçekten güldüğüne bilim adamlarının büyük çoğunluğu inanmıyor ![]() ![]() Telegraph gazetesi konu hakkında iki uzmanın görüşlerini şöyle yansıtıyor: Britanya'nın tek arıcılık Profesörü olan Francis Ratnieks'e göre "Arılar kesinlikle gülmez" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prof ![]() ![]() ![]() Yaban arılarını koruma bürosu yetkilisi Bob Dawson da daha önce kesinlikle bir görüntüye şahit olmadıklarını belirterek, bunun çok özel bir an olduğunu vurguluyor ![]() ![]() ![]() ![]() Fotoğraf nasıl çektiğini anlatan Chris Cox, "Henüz teknik techizatımı yeni temizlemiştim ki arka bahçede çiçeklere dalan arıları fark ettim ![]() ![]() ![]() Daha sonra çektiğim fotograları incelerken bu kareyi fark edince şoke oldum ![]() ![]() ![]() YA HARBİDEN GÜLÜYOI YA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|