|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
basinada, çok, etkileyici, gelebili, mutlaka, okuyunmsn, uzun, vakasi, önemli |
![]() |
Uzun Ama Çok Etkileyici Mutlaka Okuyun(Msn Vakasi ( Önemli ---Senin Basinada Gelebili |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzun Ama Çok Etkileyici Mutlaka Okuyun(Msn Vakasi ( Önemli ---Senin Basinada Gelebiliuzun ama çok etkileyici mutlaka okuyun(MSN Vakasi ( Önemli ---Senin basinada gelebili MSN Vakasi ( Önemli ---Senin basinada gelebilir ) Uzun ama çok etkileyici mutlaka sonuna kadar okuyun O gece mail kutusuna gelen bir notun tüm gelecegini etkileyecegini bilemezdi ![]() kaplamisti ![]() sayfada degisik renklerde güller tüm ihtisamiyla gözler önüne seriliyordu ![]() " Hiçbirisi senin gibi olamaz ![]() ![]() ![]() ![]() Fulya çok sasirmisti ![]() çagrisim yapmamisti ![]() Sonraki günlerde benzer mesajlar gelmeye devam etmisti ![]() farkli çiçekler kapliyordu ekranini ve son sayfada yine ayni seyler yaziyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fulya bu esrarengiz kisiyi merak etmeye baslamisti ![]() ![]() mesaji yanitlamayi düsündü ![]() Ister istemez etkilenmisti ![]() hissediyordu ![]() ![]() ![]() Kim acaba diye kendi kendine sorarken birden parmaklarinin klavyeye uzandigini farketti ![]() " Bu çiçekleri bana neden gönderiyorsunuz? Lütfen kimliginiz hakkinda bana bilgi verirmisiniz? ![]() ![]() ![]() Yazdiklari sadece bu kadardi ![]() "Gönder " tusuna bastiginda hayatinin ne hale gelecegini asla bilemezdi ![]() ![]() ![]() Ertesi gece heyecanla mail kutusuna bakti ![]() daha gelmisti ![]() ![]() maili açti ![]() sunlar yaziyordu; - " Beni gerçekten merak ediyorsan yarin ögleden sonra saat 2'de bilgisayarinin basinda ol ve msn' in açik olsun ![]() ![]() ![]() Fulya o geceyi biraz heyecanli birazda huzursuz geçirdi ![]() ![]() ![]() boyunca hep bu konuyu düsündü ![]() bu mailleri ona gönderiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün saat 14 ![]() açti ![]() Bir süre sonra ilk mesaji almisti ![]() - " Merhaba çiçegim ![]() ![]() ![]() hissetti ![]() ![]() ![]() - " Merhaba ![]() ![]() ![]() - " Sizi tesadüfen buldum ![]() adresiniz vardi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() size her gece birbirinden güzel çiçekleri maillemeye basladim ![]() - Peki ama " hiçbirisi senin gibi olamaz ![]() oluyor? - Ikimiz de çiçekleri çok seviyoruz degil mi? O zaman birbirimizi de çok sevecegiz desem herhalde yanlis olmaz ![]() Fulya ne diyecegini bilemiyordu ![]() ![]() Sonra - Bakalim zaman ne gösterecek ![]() memnun olacagim ![]() -Hiç gerek yok ![]() ![]() ![]() ![]() Fulya iyice afallamisti ![]() tarafin çikmis oldugunu gördü ![]() olmadi ![]() Herhalde elektrikleri kesildi ya da baska bir sorun çikti " diye düsündü ![]() ![]() ![]() O gece ve sonraki geceler meçhul kisiden hiç mail gelmedi ![]() msn' i açiyordu ama orayada gelen giden yoktu ![]() yiyordu ![]() sinirlerini germeye baslamisti ![]() geçmisti ve Fulya bu esrarengiz kisiyi unutmaya baslamisti ![]() Bir gün çalistigi is yerine sivil polisler geldiler ![]() ariyorlardi ![]() " Benimle ne isleri olabilir " diye düsünürken odasina giren polislerden biri kollarina kelepçeyi taki vermisti ![]() oluyor, ben ne yaptim ki " diye avaz avaz bagirmaya baslamisti ![]() Polisler bilgi vermiyordu ![]() " Bizimle emniyete geleceksiniz " diyorlardi ![]() vurulan kelepçeler moralini çok bozmustu ![]() Neler olup bittigini çözmesi olanaksizdi ![]() Emniyet Müdürlügüne gidene kadar polisler tek kelime bile etmemislerdi ![]() Kapisinda " Dolandiricilik Masasi " yazan bir odaya girdiginde hepten saskina dönmüstü ![]() polis - " Buyrun Fulya hanim oturun " diyince ilk sandalyeye kendini ativerdi ![]() - " Söyler misiniz neler oluyor ? Bu bir sakaysa çok agir bir saka oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Daha lafini bitirmemisti ki kendisine oturmasini rica eden polisin sert bir ifadeyle " Hep böyledir ![]() ![]() ![]() ![]() sözleri basini döndürmeye yetmisti ![]() yigilip kaldi ![]() farketmisti ![]() gözlerle etrafina bakiyordu ![]() Biraz sonra kendisini is yerinden alan polislerden biri yanina geldi ![]() - Iyi misiniz Fulya hanim? Kendinize geldiyseniz artik isimize bakalim ![]() Güçlükle dogrulmustu ![]() girdiler ![]() Ayni sandalyeye oturmustu ![]() - Fulya hanim, dolandiricilikla suçlaniyorsunuz ![]() son 15 gün içinde tam 28 islem yapilmis ![]() trilyon lira hesabiniza yatmis ve oradan da baska bir hesaba havale edilmis ![]() -Olamaz ![]() ![]() ![]() ![]() var ![]() ![]() -Fulya hanim,simdi bize isbirligi içinde oldugunuz kisilerin adlarini vermenizi istiyoruz ![]() -Siz neler diyorsunuz? Ne isbirliginden bahsediyorsunuz? ![]() -Dolandiricilik bayan ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrica bu kadar parayi ne yaptiginizi da bize derhal açiklayin ![]() hiçkira hiçkira aglamaya baslamisti ![]() ![]() ifade verebilecek durumda degildi ![]() Sinir krizleri geçirmeye baslamisti ![]() odada bulmustu ![]() küçük bir odaydi ![]() ![]() Sabahin ilk isiklari küçük pencereden içeri süzüldügünde gün agliyordu gözlerinde ve üsüyordu ![]() ![]() ![]() polis kolundan tutup kendisini takip etmesini söyledi ![]() bir yürüyüs sonrasinda tekrar ilk geldigi odaya varmislardi ![]() Fulya'nin yüzü solmustu ve tir tir titriyordu ![]() fincan çay verdiler ![]() sonrada yudum yudum içmeye basladi ![]() -Basiniz iyice dertte bayan ![]() ![]() ![]() hesabiniza havaleler yapmis ve ardindanda 4 trilyonu 3 ayri hesaba aktarmissiniz ve bu paralar ertesi gün ilgi hesaplardan çekilmis ![]() -Benim hiçbir bilgim yok, ben bir sey bilmiyorum diyebildi ![]() ![]() sarsila sarsila aglamaya basladi ![]() - Bugün savciliga çikaracagiz sizi ve tutuklanacaksiniz ![]() bize yardimci olun da su isi çözelim ![]() Fulya darmadaginik olmustu ![]() ![]() tutuklanacaksiniz " sözünü hatirlayip daha da büyük bir korkuya kapildi ![]() ![]() aldilar ![]() ![]() zarfinda neler olup bittigini asla anlayamadi ![]() geldi ve kendisini takip etmesini söyledi ![]() binmislerdi ![]() ![]() Savci 55-60 yaslarinda babacan tavirli biriydi ![]() -Otur kizim deyisi Fulyanin içini birazcik da olsa rahatlatmisti ![]() - Anlat bakalim kizim ![]() - Benim bahsettiginiz islerle hiç ilgim yok savci bey dedi ![]() -Banka hesabiniz öyle demiyor ![]() ![]() ![]() ![]() olmustu - Bakin ayin 13 ünde sarigül notuyla 750 milyar, 17'sinde beyaz zambak notuyla 2 trilyon ve 19'unda da siyah lale notuyla kalanini havale etmissiniz ![]() ![]() ![]() ![]() oluyor Birden irkildi ![]() vardi ![]() dolduruyordu ![]() kendisine gönderilen maillerden bahsetti ![]() dinliyordu ![]() Maillerin bu isle ne alakasi olabilirdi? Savci ber bir yere telefon açip birisinin odasina gelmesini istedi ![]() Bir süre sonra odaya genç bir kiz geldi ve * -Fulya hanim siz bu hikayeyinizi bastan sona kadar hiçbir seyi atlamadan bana tekrar anlatirmisiniz ? dedi ![]() -Tabi dedi aglamakli sesiyle ![]() ![]() ![]() basladi ![]() Her gece gelen maillerden bahsetti ![]() Sari güllerden ,siyah lalelerden ![]() ![]() ![]() ![]() bir sey daha olmali dedi kiz ![]() anlattigini saniyordu ![]() - Peki ![]() ![]() oldugunu merak ettigimi sormustum ![]() demisti ![]() -Yani siz onunla msn'de görüstünüz öyle mi? - Evet diye cevap verdi Fulya ![]() ![]() ![]() Fulya' nin duyamayacagi sekilde bir seyler anlatti ![]() Sonra da aceleci adimlarla odadan çikti ![]() ![]() Bak kizim ![]() ![]() Yoksa gençligine yazik olacak ![]() ![]() ![]() Fulya hüngür hüngür aglamaya basladi ![]() -kendini hemen ![]() miyiz ![]() ![]() ![]() Sonra Fulyayi bir baska odaya aldilar ![]() Aradan ne kadar zaman geçmisti ![]() ![]() kadar burada kalacakti? Kapi açildi ve savci beyle diger genç kiz içeriye girdiler ![]() Yüzlerindeki ifade Fulya'yi biraz olsun rahatlatmisti ![]() aglamaktan kan çanagina dönmüstü ![]() ![]() Fulya ne diyecegini sasirmisti ![]() ![]() yanina yaklasti ![]() -Benim adim Ayse ![]() ![]() arastirma sonucu asil dolandiricilari tesbit ettik ![]() benimle ne ilgisi var? ![]() var ? Ayse gülmeye baslamisti ![]() -Bakin Fulya hanim sizi msn'de konusmaya çagirmasinin tek nedeni vardi ![]() ![]() ![]() ![]() Sonrasi onlar için çok kolay oldu ![]() sizinle ilgili tüm bilgileri ele geçirdiler ![]() sizin hesabiniza para aktardilar ve ardindan da sahte isimlerle açtiklari kendi hesaplarina aktarip buradan paralari çektiler ![]() saskin öylesine çaresizdiki ![]() ![]() ![]() dinlenin ![]() alacagiz ![]() Aysenin de yardimiyla disari çiktilar ![]() ettmisti sanki ![]() ![]() ![]() ![]() Alelacele kendini banyoya atti ![]() kendisine ![]() ![]() daldi ![]() ![]() Çiçekler ona saldiriyor, her tarafini yara bere içinde birakiyorlardi ![]() Uyandiginda ter içinde kalmisti ![]() bilgisayarin elektrik baglantisini kopardi ![]() Perdeyi açip disari baktiginda ise hala Gün agliyordu gözlerinde ![]() Üsüyordu |
![]() |
![]() |
|