Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyonik göz, buluş, işte, müthiş

İşte Müthiş Bir Buluş &Quot; Biyonik Göz &Quot;

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İşte Müthiş Bir Buluş &Quot; Biyonik Göz &Quot;

Artık gözlerimiz, duvarın vb şeylerin arkasını görebileceğiz Neyin sayesindemi işte Biyonik Göz

Kısa Kısa

Biyonik Göz mesela bir kapı var kapalı içerisi karanlık ve kapıdan gözükmüyor bu lens sayesinde içeriyi kapının arkasını görerek ve aydınlatarak görebilirizKüçük kumandasıyla kendisi çok büyük bir buluş haline gelmiştirMesela evinizin karşısındaki (uzak) evin içini göremezsiniz perdeden Ama bu lensi takınca görebilirsiniz perdeden ama uzak göstericektir deilmi , küçük kumandadn zoom yapaarak yakınlaştırabilir evindeki çocuğun bilgisayarda ne oyun oynağının bile görebilirsiniz Bu lensle bir insana baktığınızda onun içini görebilirsiniz (derken) yani kemiklerini ve dier organlarını görebilirsiniz Bu lens dünyadaki ABD nin en büyük buluşu dur ve dünyada en çok bu lendi doktorlar kullanırlarBu lens in resmini ve kumandasının resimlerini görmek isterseniz aşağı taraftaki Resimlere bakmanız önerilir

Arkadaşlar alıntı deildir kendi ellerimle yazdım Bir gazeteden okudum aklımda kalanları yazdım Az olduğu için özür dilerim ve faha önce açıldıysa tekrar özür dilerim Daha önce açılmadıysa ve biyonik göz çok iyi bir buluşsa ayrıca çok işe yarar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com