![]() |
Çok Etkileyici Gerçekten |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Etkileyici GerçektenMehmet askerden evine dönmeden önce, istanbul’da bulunan anne babasιna telefon açtι ![]() ’Sevgili anne ve babacιgιm, sonunda eve dönüyorum ama birsey sormak istiyorum ![]() Bir arkadasιmι da beraber eve getirebilir miyim? ’ ’Tabii ki’ diye cevapladιlar ![]() ![]() 'Ama bilmeniz gereken birsey var ![]() ![]() ![]() Baska gidecek hiçbir yeri yok ![]() ![]() ![]() ’Bunu duyduguma çok üzüldüm oglum, belki kalacak baska bir yer bulmasι için ona yardιmcι olabiliriz’ dediler ![]() Mehmet ‘hayιr, onun bizimle yasamasιnι istiyorum’ der ![]() ‘Oglum,’ dedi babasι, ’sen ne istediginin farkιnda degilsin ![]() ![]() Bizim kendi hayatιmιz var ve böyle farklιlιga izin veremeyiz ![]() ![]() O kendi yasamιnι devam ettirmenin bir yolunu bulacaktιr ![]() ![]() O andan sonra, Mehmet telefonu kapattι ![]() Birkaç gün sonra, istanbul polisinden bir telefon geldi ![]() ![]() ![]() Anne ve baba buyük bir üzüntüyle uçaga binerek ogullarιnιn teshisini yapmak için, atladιgι ildeki devlet hastanesinde bulunan teshis morguna gittiler ![]() Mehmet’i teshis etmislerdi ![]() Bilmedikleri bir seyi fark ettiler ![]() Mehmet’in bir bacagι ve bir kolu yoktu… |
![]() |
![]() |
|