![]() |
Çuval Olayı Ve Tüm Gerçekleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çuval Olayı Ve Tüm Gerçekleri4 Temmuz 2003 günü Amerikan ve Talabaniye ait 70 kişilik Peşmerge grubu sabah saatlerinde Süleymaniye'de bulunan Türk karakolunu bastı ![]() ![]() ![]() ![]() Bnb Aydın anlatıyor: Sabah kapıyı kırarak bir Amerikan askeri içeri girdi ben Türk askeriyim durun dedim ve kafamın üzerinden bir mermi geçti ![]() ![]() ![]() ![]() İplerden kurtulmuştum: Bizi tutuklayan askerler çok heyecanlıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Michael Todd anlatıyor Ebu Garip Hapishanesinde bir gece: Bizi tutuklayıp kamyonla hapishane gibi bir yere getirmişlerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amerikalılar anlatıyor: Talabani ve peşmergelerden aldığımız istihbaratla toplandık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serbest bırakılış: Türk yetkililer ile Amerikalıların görüşmeleri sayesinde 22 gün sonra askerlerimiz serbest bırakıldı ![]() ![]() Bnb Aydın iddiaaları yanıtlıyor: Kapıyı kırıp içeri girdiler ben bir Türk askeriyim dememle kafamın üzerinden bir mermi geçti ve kapıya çarptı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Valiye suikast düzenleme iddiaası tamamen palavra hiçbir şekilde böyle bir planımız yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() Silahlar ve cephaneye gelince tamamen güvenlik içindi Peşmergeler bizi sevmiyordu ve bize saldırabilirlerdi bu yüzden bu kadar silahımız vardı ![]() Bnb Aydın'a göre olayın nedeni: Bize bunun yapmalarının sebebi tamamen siyasi ve 31 Mart tezkeresi ile ilgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|