![]() |
Yıllar Geçtikce Kadına Dönüştü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıllar Geçtikce Kadına Dönüştüİngiliz Terry Wright, tıp dünyasını şaşkına çevirdi ![]() doğdu ancak şimdi 60 yaşında olan adam zaman içinde kadına dönüştü ![]() Ama bu tamamen doğal bir yolla gerçekleşti ![]() Doktorlar "Şimdiye kadar böyle bir vaka görmedik" diyor ![]() babası adamın önce sakalları yok oldu, sonra kadına dönüşmeye başladı ![]() Yukarıdaki fotoğrafta Wright eski karısıyla birlikte görülüyor ![]() Sakallarını kaybettikten sonra talihsiz adamın göğüsleri büyümeye, vücudunun şekli de kalçaları genişleyerek değişmeye başladı ![]() Üstteki fotoğraf 1983 yılında çekilmiş ![]() görünüyor ![]() Wright, eskiden tamamen normal bir hayat yaşıyordu ![]() çekilmiş bu fotoğrafında çocuklarıyla birlikte görülüyor ![]() menapoz belirtileri gösteriyor ![]() Talihsiz adam, 1992 yılında torunuyla çekilmiş bu fotoğrafını özlemle anıyor ![]() ![]() Terry Wright "Ben bir erkeğim ve erkek olarak yaşamak istiyorum ![]() dönüşüyorum ![]() oldu ![]() istiyorum" diyor ![]() Doktorlar Terry Wright'ın tüm testlerini yaptılar ve kanında yüksek miktarda kadınlık hormonu östojen belirlediler ![]() tümör olasılığı ise, çekilen MR ile ortadan kaldırıldı ![]() Wright'ın içtiği su ya da beslendiği gıdalarda bu etkiyi yapabilecek bir etken aranmasına karar verildi ![]() ![]() Yıllar önce İngiltere açıklarında balıkların cinsiyet değiştirdiği belirlenmişti ![]() bulunan bazı maddelerin, idrar yoluyla atık sulara karışması ve bu atık suların denize dökülmesinin bir sonucu olduğu ileri sürülmüştü |
![]() |
![]() |
|