![]() |
Ufolar Böyle Görüntülendi! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ufolar Böyle Görüntülendi!Buyrun İzleyin: İstanbul'da 'UFO' görüntüleri / Türkiye / Milliyet İnternet / İstanbul, Denizli, Antalya, Ankara, İzmir, Sivas, İngiltere, Alanya, Bolu, İzmit, Konya, Kayseri, Samsun, Kıbrıs, Aksaray, Adıyaman, UFO, Edirne, Bilecik, Safranbolu, Abant, A Dünya'da ilk kez Türkiye'd, bir uçan dairenin içinde 2 silüet görüntülendi ![]() ![]() ![]() Dünya'da ilk kez Türkiye'de bir cismin içinde 2 silüetin göründüğü görüntüler Sirius UFO Uzay Araştırma Merkezi tarafından sunuldu ![]() Merkezin Başkanı Haktan Akdoğan, "Bu görüntüler Dünya'da bu zamana kadar çekilen en net ve en yakın UFO(Tanımlanamayan Uçan Cisimler) görüntüleridir" dedi ![]() Dünya'da ilk kez Türkiye'de bir cismin içinde 2 silüetin göründüğü görüntüler Sirius UFO Uzay Araştırma Merkezi tarafından sunuldu ![]() ![]() Araştırma Merkezinin Başkanı Haktan Akdoğan çekilen görüntülerin Dünya'da bugüne kadar çekilen en yakın ve en net UFO görüntüleri olduğunu belirtti ![]() ![]() ![]() BU BENİM HOBİM Emekli olduktan sonra tüm vaktini UFO görüntülemeye adadığını kaydeden Yalman, "2007 yılından beri UFO görüntüleri çekiyorum ![]() ![]() Her zaman UFO'ları görüntüleyemediğini aktaran Yalman, " Gün geliyor 1 ay bekliyorum ancak hiç görüntü çekemiyorum ![]() ![]() ![]() KUMBURGAZ GEÇİŞ ROTASININ İÇİNDE Bu yılın ilk 5 ayında yapılan 337 UFO ihbarı yapıldığını belirten Akdoğan, bunlardan sadece 74'ünün belgelendiğini söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|