07-13-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Antalya Kumluca Da Garip Bir Olay
Kumluca; 21 yaşındaki Dilek Keskin ve kız arkadaşı 16 yaşındaki H N Ç´nin, ilköğretim okuluna giden iki kız kardeşe lezbiyen tacizde bulunması olayıyla çalkalanıyor
17 yıl önce Romanya´dan İstanbul´a gelen ve burada tanıştığı polis memuru Yusuf S ile evlenen Georgia Elenour, eşinin memleketi Kumluca´ya yerleşti Eşi 5 yıl önce yaşamını yitirince yaşları bugün 13 ve 14 olan iki kızıyla birlikte kalan Georgia S, kızlarını okutabilmek için bir börekçide çalışmaya başladı İlköğretim okulu 6´ncı ve 7´nci sınıfta okuyan kızlarının başında bit gören ve Georgia S, komşusu Dilek Keskin´den yardım istedi Kızlarının saçlarını ilaçlayan Georgia S , evli olan komşusuna, onlara banyo yaptırmasını, kendisinin işe gideceğini söyledi Kızları evine götüren Dilek Keskin de o sırada evde olan 16 yaşındaki kız arkadaşı H N Ç ile birlikte iki kız kardeşi banyoya soktu Banyo yaptırırken, çocukların göğüslerini okşayan, öpen ve elle tacizde bulunan ikili, bu sahneleri cep telefonuyla kaydetti Akşam olanları annelerine anlatan kız kardeşler, o gün taciz yüzünden okula da gidemediklerini söyledi Ertesi gün, kızlarının çıplak görüntülerinin cep mesajı ve mail yoluyla tüm ilçeye yayılması Georgia S ´yi çıldırttı Soluğu karakolda alan kadın, kızlarının başına gelenleri anlattı Dilek Keskin ve toptancı halde çalışan eşi Ramazan Keskin tutuklanırken, H N Ç, yaşı küçük olduğu için tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı
YorumLarınızı Ve Replerinizi Bekliyorum
|
|
|