![]() |
Genc Kızın Ölümü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Genc Kızın ÖlümüTamamen Gerçek Hayattan Alıntı Bu Aşk Hikayesini Okurken Çok Duygulanacak Hüzünlenecek ve Bu Hikaye\'nin Etkisinde Kalacak ve Bu Etkiyi Üzerinizden Bir Kaç Gün Boyunca Atamayacaksınız ![]() Ölümle Biten Çocukluk Sevdasını Anlatıyor ![]() ![]() ![]() BIZIMKISI BIR ASK HIKAYESI Sizin için ne derece önemi var bunu bilmiyorum ama ben bu satırları yazarken gözümden damlalar akıyor klavye üzerine ![]() göre değil ![]() hep ağladım ![]() ![]() ![]() ![]() istiyorum ![]() yazılı satırlar olarak geçmeyin ![]() diyeceksiniz buna eminim ![]() babamın tayininin çıktığı bir köye taşındık ![]() okulunda okumaktansa ,şehirde medenice okumak istiyordum ![]() okula ![]() ![]() ![]() verdiler ![]() oturmak istiyorsan otur dedi bana ![]() oturdum ![]() adadığım,gidişiyle beni bitiren insanla ilk o zaman tanıştım ![]() Altınay idi ![]() ![]() gözleri,gamze yanakları ile arada bir bana dönüp gülüşü,yanlış yazdığım notlarımda kendi silgisiyle defterimdeki hatayı silmesi beni o minik yaşımda ona bağladı ![]() ![]() onsuz tek saniye geçiremiyordum ![]() bize geliyordu ![]() ![]() o yaşta vermişti bana ![]() bitirdik ![]() onunla hep ona biraz daha alışarak ![]() rica ettik ve bizi aynı okula yazdırdılar, hatta aynı sınıfa,hatta aynı sıraya oturmamız için babalarımız öğretmenlere adeta yalvardılar ![]() ![]() Yine aynı sıradaydık ![]() onsuz hayat bana huzur vermiyordu ![]() çok seviyordum ![]() ortaokul yıllarımız bitmek üzereyken ![]() ![]() geçtiğimiz sırada ortak bir karar aldılar ![]() evde kalacaktık ![]() ![]() iletildiğinde dakikalarca sarmaş dolaş kutlamıştık bunu ![]() ![]() duyguları o da paylaşıyordu ve bunu fark eden ailelerimiz okul bittiğinde evlendirelim diye karar almışlardı bile ![]() ![]() gibi günah işlercesine seviyordum ![]() bırakma demiştim ![]() eğmiş,gülümsemiş ve elimi sıkı sıkı kavramıştı ![]() okuldan çıkarken elele dolaşıyor geziyor öyle gidiyorduk evimize ![]() elleri terler ve her terleyişte elini elimden kurulamak için çekerdi ![]() yaptığında kızar elimi bırakma diye azarlardım,hep tamam tamam diyerek gülümser ve hızla elini avucuma sokuştururdu ![]() cennet gibiydi gözümüzde ![]() ![]() de bitirmek üzereydik ![]() ![]() kırığımız yoktu ![]() ![]() cafeye gidip cola içerek kutlayacaktık ![]() çakıl yol vardı ![]() ![]() ![]() benim ve ölürcesine sevdiğim insanın ayrılmasında bu kadar rol oynayacağını bilsem hiç girer miydik o yola ![]() ![]() Eli yine elimdeydi,ansızın elini çekti,terlemişti yine eli ![]() adım atmıştım ![]() ![]() geride kalmıştı ![]() ![]() altında kaldım ![]() ![]() üzerine kapandım yüzüne yapışmış saçlarını kaldırdığımda hayatımı bitiren o görüntüyle karşılaştım ![]() çırpınıyordu ![]() bir taş parçası bıçak gibi saplanmıştı ve bakmaya doyamadığım mavi gözlerinden biri akmıştı ![]() ![]() şeyler demek istiyor kanla kaplı diğer gözünü temizleyerek bana bir şeyler demeye çalışıyordu ![]() taş suratına saplanmıştı ![]() büyüklüğünde bir taş parçasının bitireceğini bilemezdim ![]() yüzüne bakmaktan başka bir şey yapamıyordum ![]() başını göğsüme dayadı ve elimi sıkı sıkı tuttu ![]() damlıyordu ![]() yetiştirelim dediğimde kanlı olduğu için almadı ve kaçtı gitti ![]() arabaya almıyordu ![]() seviyorum,beni bırakma,dayan demekten başka bir şey yapamıyordum ![]() çırpınıştan sonra kucağımda öldü ![]() döndü ![]() ![]() Kendime olan güvenimi yitirdim ![]() sevemez korkusundan kurtaramıyorum kendimi ![]() ![]() kalan sizinle paylaşmak istedim ![]() yitirenle paylaşmak isteyen herkese elleri terlese bile ellerimi bırakmamaları şartıyla elimi uzattım ![]() olun ama elimi bırakmayın ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yazıyı okurken sizinde eliniz terlediyse o zaman bilin ki sizde sevdiniz… ![]() Alıntıdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|