|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açıklarsınız, açıklayamadım, açıklayamıyor, bakın, belkı, bende, bilim, sız |
![]() |
Bilim Açıklayamıyor Bende Açıklayamadım Bakın Belkı Sız Açıklarsınız |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilim Açıklayamıyor Bende Açıklayamadım Bakın Belkı Sız AçıklarsınızYeryüzünde bilimin hala açıklayamadığı, bazılarına göre ise örtbas edilen tarihi gizemler akıl karıştırıyor ![]() PİRİ REİS’İN HARİTASI Harita, Doğu Avrupa'yı ve Kuzey Afrika'yı tamamıyla doğru bir biçimde gösterir ![]() ![]() ![]() ![]() DROPA TAŞLARI 1938'de bir mağaranın tabanında yüzlerce taş disk bulundu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NAZCA'DAKİ DEV ŞEKİLLER Peru'nun Nazca çölünde yer alan ve yüksekten bakılmadıkça çizilmesi imkansız gibi görünen kilometrelerce uzunluktaki şekillerin yaşı İnka uygarlığından eskidir ![]() Figürler arasında ok işareti, düz çizgi, üçgen, sarmal, kuş, maymun, köpek, örümcek, astronot ve çiçek figürleri yer alır ![]() ![]() ZAMANIN DIŞINDAN GELEN METAL OBJELER Bu metal objeleri kimin yaptığını boş verin, bunlar yapıldığı sırada, yani 65 milyon yıl önce yeryüzünde insan dahi bulunmuyordu ![]() İMKANSIZ FOSİLLER Jeolojik ya da tarihi açılardan açıklanamayan bir çok fosil bulunuyor ![]() ![]() ![]() KOSTA RİKA'DAKİ DEVASA TAŞ TOPLAR 1930'larda Kosta Rika ormanlarının derinliklerinde tesadüfen bulunan düzinelerce dev taş top bütün gizemiyle günümüzde kadar korunmuş ![]() ![]() ![]() Taş topların doğal yollardan değil insan eliyle şekillendiğinin bilinmesine rağmen, kim tarafından, hangi amaçla yapıldığı ve taşlara nasıl bu kadar düzgünce şekil verildiği bilinmiyor ![]() İCA TAŞLARI Antik İnka mezarlarında ölü gömme merasimine ait yüzlerce taşın üstünde bir takım oyma şekiller var ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|