Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerçek, hikayesi, savaş

Gerçek Savaş Hikayesi

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gerçek Savaş Hikayesi

Yıl 2004 Irak Felluce; Şiiler şehirde büyük isyanlar çıkartır ve karşı direnişe geçerler Amerikan ordusu bu durumdan çok rahatsız olur ve 21 günde işgal ettiği Irak'ı kaybetmek istemez USMC(United States Marine Corps) ve bunlara bağlı komando timleri bölgeye yollanır ve çatışma başlar Amerikan deniz piyadeleri(USMC) ile Iraklı Şiiler arasında akıl almaz bir çatışma başlar
Irakta Bir Çatışma:
2 nci Deniz Piyadesi Alayı E taburu 1 Sefer Kuvveti
26 Nisan 2004
Deniz piyadeleri çevreye yerleşmiş Şii keskin nişancıları aramaktadır Amerikan timleri düşman saldırılarına karşı her evi tek tek ele geçirmektedir Ağır makineli tüfeklerini çatılara kurup gün boyu orada durarak çatışıyorlardı

-Merdivenlerden aşağı iniyordum 2 kata gelmiştim, su içiyordum birden çatıdan silah sesleri duydum Hiçbir şey hissetmemiştim

Binanın etrafı direnişçiler tarafından sarılmıştı Öncü ateşi takip ederek evin içine ateş ediyorlardı Cruise, Gomez ve onbaşı Ellen Auistin ağır makineli tüfeğin olduğu çatıya koştular

-Gomez ile üçümüz 2katta sıkışmıştık Karşımızda silah atışları devam ediyordu Duvarlardan üzerimize ateş ediyorlardı 3'e kadar saydım ve ateş ederek hepimiz dışarı çıktık

-Gomez anlatıyor: En arkada ben kalmıştım ve bir mermi kulağımı sıyırmış beni hafif yaralamıştı, düşmanla yüz yüze kalmıştım

Gomez Ak-47 ler için pozisyon almıştı Cruise ise ağır makineli tüfek ile çatıdan düşmana ateş ediyordu

-Cruise anlatıyor: Ağır makineli tüfeğimle ateş ediyordum Ateş ederken arkama baktım ve Auistin'i gördüm merdivenlerden aşağı yuvarlanmıştı

Onbaşı Ellen Auistin direnişçiler tarafından omzundan vurulmuştu Kurşun omzunu delmiş geçmişti

-Gomez: Onu gördüm ve hemen sürükleyerek güvenli bir yere taşıdım Aynı anda bende omzumdan vuruldum Kendime baktım ben iyiydim, Cruise'un kolunu tuttum ve çekmeye devam ettim Onu aceleyle oradan çekiyordum Kurşun yarasına bakmıştım sol kolu tamamen kan içindeydi belki 6 cm delinmişti
Efendim acil sıhhiyeye ihtiyacımız var Buraya hemen sağlıkçı yollayın

-Arkadaşları anlatıyor: Onun için hemen aşağıya inmiştik, Auistin can çekişiyordu Sadece yaralı kolunu görmüştüm ve Gomez bağrıyordu 'Hadi Grab hepsini öldürelim'

-Gomez: Silahımı doldurmuş ve odadan çıkarak köşeyi döndüm Onlara ateş ettim ve kafamın üzerinden birkaç merminin geçtiğini duydum Silahımı dolduruyor onlara ateş ediyor sonra tekrar yere yatım M-16 mı dolduruyor ve onlara ateş ediyordum

Deniz piyadelerinin bulunduğu oda çok savunmasızdı Liderlerinin eşliğinde yan taflarında bulunan okul binasına gittiler ve Onbaşı Auistin'in yaşaması ve kurtarılması için buradan çıkacaklardı

-Grab: Auistin'i sırtlamıştık, evlere bakıyordum etraf temizdi arkadaşlarıma 'Hadi çıkalım bu cehennemden' demiştim Büyük bir hızla karşıya koştum 'Dayan dostum hadi dayan seni kurtaracağız, evine gideceksin' demiştim Okul binasına girdik ve Auistin'İ yatırdık 2 saat çatışmıştık Auistin ise ölmüştü

Onbaşı Auistin okul binasında çatışada vurulduğundan dolayı ölmüştü Herkesi çağırdılar Gomez Perez ise sonunda kurtulmuştu

NOT:Bir videodan çeviridir
US Marines Killed by Fallujah

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com