![]() |
Gerçek Savaş Hikayesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Savaş HikayesiYıl 2004 Irak Felluce; Şiiler şehirde büyük isyanlar çıkartır ve karşı direnişe geçerler ![]() ![]() ![]() ![]() Irakta Bir Çatışma: 2 ![]() ![]() 26 Nisan 2004 Deniz piyadeleri çevreye yerleşmiş Şii keskin nişancıları aramaktadır ![]() ![]() ![]() -Merdivenlerden aşağı iniyordum 2 ![]() ![]() ![]() Binanın etrafı direnişçiler tarafından sarılmıştı ![]() ![]() ![]() -Gomez ile üçümüz 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Gomez anlatıyor: En arkada ben kalmıştım ve bir mermi kulağımı sıyırmış beni hafif yaralamıştı, düşmanla yüz yüze kalmıştım ![]() Gomez Ak-47 ler için pozisyon almıştı Cruise ise ağır makineli tüfek ile çatıdan düşmana ateş ediyordu ![]() -Cruise anlatıyor: Ağır makineli tüfeğimle ateş ediyordum ![]() ![]() Onbaşı Ellen Auistin direnişçiler tarafından omzundan vurulmuştu ![]() ![]() -Gomez: Onu gördüm ve hemen sürükleyerek güvenli bir yere taşıdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Efendim acil sıhhiyeye ihtiyacımız var ![]() ![]() -Arkadaşları anlatıyor: Onun için hemen aşağıya inmiştik, Auistin can çekişiyordu ![]() ![]() -Gomez: Silahımı doldurmuş ve odadan çıkarak köşeyi döndüm ![]() ![]() ![]() Deniz piyadelerinin bulunduğu oda çok savunmasızdı ![]() ![]() -Grab: Auistin'i sırtlamıştık, evlere bakıyordum etraf temizdi arkadaşlarıma 'Hadi çıkalım bu cehennemden' demiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onbaşı Auistin okul binasında çatışada vurulduğundan dolayı ölmüştü ![]() ![]() NOT:Bir videodan çeviridir ![]() US Marines Killed by Fallujah |
![]() |
![]() |
|