![]() |
Hepsi Gercek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hepsi Gercek> Bilirsiniz, bi ara genclerde cuzdana zincir takip sarkitma modasi vardi ![]() > Istiklal'de yururken, yanimdan bu model bi tip geciyodu ki adamin teki > bombayi patlatti: "Ne o lan? Kopegin kicina mi kacti?"dedi > > > Istiklal'in oralarda, 9-10 yaslarinda, buyuk olasilikla tinerci, iki > cocukla konusuyor polis ![]() > nerede senin?" ![]() > Cocuk: "Evim filan yok, orada burada uyuyorum" ![]() > Polis oburune dondu: "Peki sen?" ![]() > Ikinci cocuk: "Komsuyuz!" > > > Az once iş icabi Isparta'da bir musterimizi aradim ![]() > bayana ilgili kisinin mail adresini sordum ![]() > "Bizim burada internet cekmiyor" dedi ![]() > > > Cuma aksami gecenin bir yarisi Arnavutkoy'de taksi ariyordum ![]() > etrafta bir tane bile yoktu ![]() > soforu gordum ![]() ![]() > "Ehliyetin var mi?" diye sordu ![]() > paşa paşa yemegini yedi ![]() > > > Bir arkadas anlattı ![]() > McDonalds'in tuvaletine girmis ![]() > sallaya restorandan cikarken elemanlardan biri arkasyndan seslenmis: > "Bir gun yemege de bekleriz ![]() ![]() ![]() > > > Izmirliler bilir, toplu tasimada Kentkart uygulamasi vardir ![]() > yuklersiniz, otobuslerde manyetik okuyucuya tutarsiniz ve okuyucu > okuduguna dair sinyal sesi verir ![]() ![]() > Yaslý ama cok tonton bir teyze elinde Kentkartla otobuse bindi ![]() > Nedense > karti soforun suratina dogru tuttu(Herhalde paso gibi gosterilecek > zannetti) ![]() > sonra, "Biiiiip!" dedi ![]() > oturdu ![]() > hayran olmustum ![]() > > > Bir gun yolda giderken kaset satan bir dukkanin caminda aynen soyle bir > yazi gormustum: "Arabalar icin cistakli muzik gelmistir ![]() ALINTIDIR |
![]() |
![]() |
|