Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hastanelik, içerken, oldu

Su İçerken Hastanelik Oldu

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Su İçerken Hastanelik Oldu

Minik çobanın hukuk zaferi Elektrik çarptı, 162 bin YTL tazminat kazandıBingöl’ün Karlıova İlçesi Kantarkaya Köyü’nde çobanlık yapan 15 yaşındaki Veysi Doğu, kaynaktan su içmek isterken, elektrik akımına kapılarak sol kolu ve iki ayağını kaybetti Doğu, 4 yıl önce başlattığı hukuk mücadelesinde kusurlu bulunan TEDAŞ’tan 162 bin YTL tazminat kazandı Sorumlular hakkında ise Asliye Ceza Mahkemesi’nde ceza davası sürüyor

HABER-FOTOĞRAF : CNA

Kantarkaya Köyü’nde çobanlık yapan Veysi Doğu, iki kardeşiyle merada hayvanları otlatırken, su içmek için kaynağa gittiler Kaynaktan su içmek isterken Veysi Doğu elektrik akımına kapıldı Ağır yaralı olarak kaldırıldığı Karlıova Devlet Hastanesi’nden Erzurum’a sevk edilen Doğu 3 ay hastanede tedavi gördü Doğu’nun sol kolu ve iki ayağı ameliyatla kesildi Doğu Ailesi, olayda kusurlu olduğu gerekçesiyle TEDAŞ’a 400 bin YTL’lik tazminat davası açtı

TEDAŞ HATALI BULUNDU
Tazminat davası sürecinde, mühendis, doktor ve hukukçuların hazırladığı bilirkişi raporunda TEDAŞ ve taşeron firma 7/8 oranında kusurlu bulundu
Karlıova Asliye Hukuk Mahkemesi’ndeki görülen karar duruşmasına Veysi Doğu katılmazken avukatı Serhat Atlı hazır bulundu Mahkeme TEDAŞ’ı 142 bin YTL maddi, 20 bin manevi olmak üzere 162 bin YTL tazminata mahkum etti Mahkeme, tazminatın olay tarihinden itibaren yasal faiziyle işletilmesini de hükmetti

DOKTOR OLMAK İSTİYOR
Hastanede kolunun ve ayaklarının kesildiğini öğrendiğinde saatlerce ağladığını belirten Veysi Doğu, “Adaletin yerini bulmasına sevindim Ancak buruk bir sevinç yaşıyorum Eğitim sorunum var Okuyup doktor olmak istiyorum Arkadaşlarımla futbol oynayamadığım için üzülüyorum” dedi

TEDAŞ’ın yasal faiziyle 280 bin YTL’lik tazminata itiraz etmesi durumunda dosya Yargıtay’a taşınacak Olayda kusuru bulunduğu belirtilen TEDAŞ görevlileri ile müteahhit firma hakkında Karlıova Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan “Görevi ihmal ve taksirle yaralanmaya sebebiyet vermek” suçundan açılan dava ise sürüyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com