![]() |
Türkiye'de Yaşanmış İlginç Ve Komik Olaylar:)) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkiye'de Yaşanmış İlginç Ve Komik Olaylar:))Bi gun arkadasla dolmus bekliyoruz ![]() kadincagiz yayaya kirmizi yanarken caddeden gecmeye calisiyo ![]() altinda beklemekte olan polis otosundan soyle bir anons yapiliyo: - Hanim nireeee, hanim nireee? Teyzeden cevap: - Eltimgileee, beyimin haberi var ![]() ![]() ****************************** ******************** Bir gun Izmir' de belediye otobusunde gidiyoruz arkadaslarla ![]() bos yer buldu ve oturdu ![]() Sonraki durakta da eli bastonlu yasli bi amca geldi ![]() Arkadas da killigina adama yer vermedi ![]() yanina geldi ve ayakta arkadasin yer vermesini bekliyor ![]() yerini vermedi ![]() o tarafa bi bu tarafa kayiyo ![]() Arkadas dayanamadi ve yasli amcaya: -'Amca bastonun ucuna lastik takarsan kaymaz'dedi ![]() Adam soyle bakti, sonra; -'O lastigi zamaninda baban taksaydi simdi sen olmazdin, ben de orda oturuyo olurdum' deyince butun otobus koptu ![]() otobusune binmez ![]() ****************************** ******************** ******* Kalp ameliyatı oldum ![]() almak icin Fatih SSK'ya gittim ![]() Klasik bir sekilde eksik evraklari parti parti soyledikleri icin 3 gun ugrastim ve buyuk gun geldi ![]() Param hesaplaniyor ![]() ![]() -Hastanede yattın mi? -Herhalde abi, dedim, henuz evlerde kalp ameliyatı yapamiyorlarmiş ![]() yorum yapmadi ve 2 ![]() ![]() - Ciktin mı peki? Ve ben dumur ![]() ![]() ![]() - Hayir, hala aksamlari isten sonra yatmaya hastaneye gidiyorum ![]() duvarlara vurduracak soru geldi ![]() Espri bile anlamaktan aciz bu adam sordu: - Istanbul'da kimsen yok mu yav ![]() ****************************** ******************** *** Gecen gun aksam vakti dolmusta gidiyorum, arkadan teyzenin biri bagirdi: -"Evladım su sari kamyonetin yaninda indiriver ![]() soforu dumur olmus bir vaziyette: - Iyi de teyze, o kamyonet hareket halinde, nerde duracagini nerden bileyim ![]() ![]() ![]() ****************************** ******************** ****** Simdi arkadasimla Taksim'de takiliyoruz ![]() calisiyor ![]() -"Sus yoksa seni polise veririm ![]() dellendi: -"Lan gerizekali, biz adam mi yiyoruz da bize veriyon cocugu? |
![]() |
![]() |
|