Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bin, böyleler, yıldır

5 Bin Yıldır Böyleler

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

5 Bin Yıldır Böyleler

İtalya'nın kuzeyindeki Valdaro bölgesinde yapılan arkeolojik kazılarda, birbirine sarılmış bir çiftin 5 bin yıllık iskeletleri bulundu
Arkeologların "Valdaro aşıkları" adını taktıkları iskeletlerin genç yaşta ölen bir adamla, ruhuna eşlik etmesi için öldürülerek onunla birlikte gömülen eşine ait olduğu tahmin ediliyor Adamın belkemiğinde bir ok, kadının yanında da bir ok başı bulundu
Kazı ekibinin lideri Elena Menotti, daha önceki kazılarda çok sayıda birbirine sarılmış anne-çocuk iskeletine rastladıklarını ancak ilk kez birbirine sarılmış bir çiftin iskeletini buduklarını söyledi Menotti, "Bu bulgu beni çok heyecanlandırdı Tüm İtalya'da çok sayıda kazıya katıldım ancak hiçbiri beni bu kadar heyecanlandırmamıştı" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com