![]() |
Mc Donalds Başwuru Formu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mc Donalds Başwuru FormuAşağıdaki form gerçekten 17 yaşında ki bir erkeğin McDonalds'ın Florida merkezine yaptığı başvuru formudur ![]() ![]() ![]() ![]() ve söz konusu kişi işe alınmıştır çünkü yönetim komik ve dürüstçe bulmuştur! İSİM: Greg Bulmash SEX (ingilizce sex hem cinsiyet hem seks anlamına gelir): henüz yok ![]() ![]() İSTENEN POZİSYON: Firma yöneticisi yada yönetici yardımcısı ![]() ![]() ![]() İSTENEN MAAŞ: Yıllık $185,000 artı hisse senedi ve yüklü bir sigorta paketi ![]() ![]() EĞİTİM: Evet ![]() SON İŞİ: Orta seviyeli müdürlerin saldırılarına hedef olmak ![]() MAAŞI: Değerimden daha az ![]() EN ÖNEMLİ BAŞARISI: İnanılmaz derecedeki çalıntı kalem ve post-it kolleksiyonum ![]() AYRILAM NEDENİ: Lanet bir işti ![]() ÇALIŞMAYA UYGUN ZAMANLAR: Herhangi bir zaman ![]() TERCİH EDİLEN SAATLER: 130 - 330, Pazartesi, Salı, ve Perşembe ![]() HERHANGİ BİR ÖZEL YETENEĞİNİZ VAR MI? Evet, ama daha çok samimi ortamlarda kullanılmaya uygunlar ![]() ESKİ İŞVERENENİZ İLE GÖRÜŞEBİLİR MİYİZ? Eğer bir tane olsaydı burda olur muydum? 20 KG�YE KADAR AĞIRLIKLARI KALDIRMAKTA SORUN YARATABİLECEK FİZİKSEL BİR HASTALIĞINIZ VAR MI?: Ne gibi? ARABANIZ VAR MI?Sanırım daha uygun bir soru şöyle olurdu "Çalışan bir arabanız var mı?" HERHANGİ BİR ÖDÜL YADA BAŞARINIZ VAR MI?: Şu anda milli piyangonun büyük ödülünü kazanmış olabilirim ![]() SİGARA İÇİYOR MUSUNUZ?: İş sırasında hayır, iş arasında evet ![]() BEŞ YIL İÇİNDE NE YAPMAK İSTİYORSUNUZ?: Dünyanın en harika erkeği olduğumu düşünen aptal, seksi ama çok zengin bir supermodel ile Bahamalarda yaşıyor olacağım ![]() Aslına bakarsanız bunu şu anda yapmak isterdim ![]() YUKARIDA VERDİĞİNİZ BİLGİLERİN GERÇEK VE TAM OLDUĞUNU KABUL EDİYOR MUSUNUZ?: Evet ![]() ![]() SIGN HERE (ingilizce sign hem imza hemde burç anlamına gelmektedir): Koç |
![]() |
![]() |
|