|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akp, bölmeye, çalışan, lütfen vatanını seven okusun, türkiyemizin |
Türkiye'mizin Bölmeye Çalışan Akp &Quot;Lütfen Vatanını Seven Okusun&Quot; |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türkiye'mizin Bölmeye Çalışan Akp &Quot;Lütfen Vatanını Seven Okusun&Quot;2009 un ağustos ayında kürtlere bazı yasal haklar verildi neden bu yasal haklar üstü kapalı bi şekilde açıklandı?neden t c başbakanı r erdoğan bunu açıklamadı![]() ![]() bugün kürtlere hak verirsen yarın lazlarda isteyecek çerkezlerde tatarlar da bulgarlarda![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() size soruyorum OSMANLI İMPARATORLUĞU böyle parçalanmamışmıydı? bu parti iktidarda olduğu sürece bu vatan tehlike altındadır Zamanında filistin israil e toprak satmıstı o topraklarda bugün israil bayrağı var ve sadece orda değil eskiden filistin toprağı olan yerlerde de![]() ![]() şu anda iktidarda olan parti suriye sınırında ki mayınların temizlenmesi için israilli bi firma ile anlaştı ve mayından temizlenen bölge o mübarek vatan toprağı 50yıllığına israilin olacak vatan toprağını satıyorlar İstanbul un hangi gökdeleni hangi ii bi iş yeri türklere ait?hangi otobanllar türklere ait?hiç biri hepsi parça parça satılıyor Şu an bizim evimizde olmayan imkanlar törörist başının kaldığı hücrede mevcut!bizlerden daha ii durumda yasıyor seks ihtiyacı bile karşılanıyor arkadaşlarını yanına aldırıor okeye dördüncü aramıyor bu adam yanına terörist arıyor ve bu iktidar buna ses çıkarmıyor!Kur'an-ı Kerim'i okuyanlar bilir hangi ayet türban takın çarşafa bürünün diyor?Kur'an'da çağa hava şartlarına uygun giyinin buyruluyor hani bunlar Din için takıolardı türbanı?UYAN TÜRK MİLLETİ UYAN TÜRK GENÇLİĞİ VATANINA SAHİP ÇIK!!! 7YILLIK ÇAPULCULARA BU VATANI EMANET ETME! O KADAR KÖKLÜ PARTİ VARKEN O KADAR VATANINA MİLLETİNE ATASINA SAHİP ÇIKACAK PARTİ VARKEN BU PARTİYİ İKTİDARA TEKRAR GETİRME!HİÇ BİRŞEY İÇİN GEÇ DEĞİL!AKP Yİ İKTİDARDAN İNDİR! CHP MHP DSP O VE YA HERHANGİ Bİ PARTİ OLURSA OLSUN İSTER SOLCU İSTER ÜLKÜCÜ İSTER ALPERENCİ NE OLURSAN OL BU PARTİYİ İKTİDARDAN İNDİR!KOMÜNİST FAŞİST DİE KONUŞMA!HEPSİ AMERİKANIN RUSYANIN SAVAŞI TÜRK HALKINI BİRBİRİNE DÜŞÜRMEK İÇİN ORTAYA ATILMIŞ Bİ YALANDAN İBARETTİR BU![]() ![]() AKP İKTİDARDA KALDIĞI SÜRECE T C BÖLÜNECEKTİR!![]() OSMANLIDA BÖYLE BAŞLAMIŞTI! ALLAH'IM BİZE TÜRK MİLLETİNE TEKRAR MUSTAFA KEMALLERE İHTİYAÇ DUYURMA Bİ MEHMET AKİF'E Bİ İNÖNÜ'YE İHTİYAÇ DUYURMA YA RABBİM![]() ![]() TÜRKİYE CUMHURİYETİ'Nİ BÖLDÜRMEYİN!!!!!!*-*-*-*-*-*CHP*-*-*-*-*-* |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türkiye'mizin Bölmeye Çalışan Akp &Quot;Lütfen Vatanını Seven Okusun&Quot; bölmeyin diyenlere bak peki ben size sorayım sayın *-*-*-*-*-*CHP*-*-*-*-*-* başörtüye hayır!! sloganları atıyorsunuz![]() ![]() sonra seçim zamanı gelip çatıyor çarşaf açılımı yapıyorsunuz (ama hala başörtülülerin okuma hakkı verilmiyor) seçimden önce esfel-i safilin gibi davranıyorsunuz seçim zamanı Hak dostu![]() ![]() bu ne biçim iki yüzlülüktür açık kapalı diyerek siz böldünüz bu vatanı sonra sayın *-*-*-*-*-*CHP*-*-*-*-*-* vatanı bölmemekten bahseden sizler ergenekona avukatlığa soyunuyorsunuz türk kürt diyerek vatanı asıl siz bölüyorsunuz kardeşi kardeşe küstürüp aç olanı dağlara çıkmaya mecbur bırakıyorsunuz ve sonra siz sayın *-*-*-*-*-*CHP*-*-*-*-*-* doğuştan müslüman bu toprakları anlayamadığınız laiklik politikasıyla dinsizleştirmeye çalışıyorsunuz![]() ![]() daha fazla saymamı ister misiniz sayın *-*-*-*-*-*CHP*-*-*-*-*-* ????
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türkiye'mizin Bölmeye Çalışan Akp &Quot;Lütfen Vatanını Seven Okusun&Quot;WH_WH_WH Nickli Üyeden Alıntı yazık ![]() ![]() herşeyi geçtim laikliği dinsizlik diye algılayanlarla politiğe girmem çünkü anlamak doğalarında yoktur![]() ![]() azcık araştırıp laikliğin din seçme hürriyetini olduğunu öğrenme yetileri yoktur![]() ![]() gene araştırıp üniversiteye TÜRBANLA girilmeyeceği ama ASIL Müslümanların taktığı BAŞÖRTÜSÜYLE girme haklarının olduğunu öğrenemezler![]() ![]() tüm bunların yanında hatalarını kabul etmezler ve olduğu taraf yanlış yapsa bile o yanlışa seslerini çıkartmazlar![]() ![]() ![]() ![]() Ne CHP ne MHP ne DSP ![]() ![]() şu an Türkiye'yi yönetecek birisi yok! ![]() ![]() anlayın bunu![]() ![]() 2 bir Atatürk yok![]() ![]() kimi sahte solcu kimi sahte dinci![]() ![]() AKP ye gelirsek o mevzuyu hiç açmayın![]() ![]() Türkiyenin İç ve Dış borcu tam 7 KAT ARTTTI!![]() ![]() bunu söyleyen akp milletvekili akp tarafından görevinden uzaklaştırıldı![]() ![]() ![]() ve şimdi ergenekondan aranıyor![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chp nin başında olan baykal olduğu sürece hiç bir yere gelemez chp ![]() ![]() ![]() Mhp de keza öyle ![]() ![]() ![]() Akp yi Türkten bile saymıyorum ![]() ![]() elin yabancısına toprak satan ondan sonra Türk diye geçinen,elinde bir kere Türk bayrağı görmediğimiz şahsiyetler tarafından yönetilen bi parti![]() ![]() ![]() ![]() yazık çok yazık![]() ![]() ![]() ![]() tüm bunların yanında Türk halkını da kürt-türk,çerkez,laz,alevi-açık-kapalı-dinsiz,dinci diye birbirine düşürdüler ![]() ![]() uyanın millet 10 sene önce Türkiye de bu sorun yoktu![]() ![]() ![]() ben laikliği biliyorum ancak farkındaysan anlayamadıkları laiklik dedim yani yanlış anlıyorlar öylede uyguluyorlar laikliğe dinsizlik demedim laiklik adı altında dinsizleştirmeye çalışıyorlar dedim düzgün oku öyle konuş bende şu son dediklerini demek istiyorum ama anlamak mı istemiyorsun anlamadım
|
|
|
|