Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akp, bölmeye, çalışan, lütfen vatanını seven okusun, türkiyemizin

Türkiye'mizin Bölmeye Çalışan Akp &Quot;Lütfen Vatanını Seven Okusun&Quot;

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2009 un ağustos ayında kürtlere bazı yasal haklar verildineden bu yasal haklar üstü kapalı bi şekilde açıklandı?neden tc başbakanı rerdoğan bunu açıklamadıbugün kürtlere hak verirsen yarın lazlarda isteyecekçerkezlerdetatarlar dabulgarlarda
size soruyorum OSMANLI İMPARATORLUĞU böyle parçalanmamışmıydı? bu parti iktidarda olduğu sürece bu vatan tehlike altındadır Zamanında filistin israil e toprak satmıstı o topraklarda bugün israil bayrağı varve sadece orda değil eskiden filistin toprağı olan yerlerde deşu anda iktidarda olan parti suriye sınırında ki mayınların temizlenmesi için israilli bi firma ile anlaştı ve mayından temizlenen bölge o mübarek vatan toprağı 50yıllığına israilin olacakvatan toprağını satıyorlarİstanbul un hangi gökdeleni hangi ii bi iş yeri türklere ait?hangi otobanllar türklere ait?hiç biri hepsi parça parça satılıyor Şu an bizim evimizde olmayan imkanlar törörist başının kaldığı hücrede mevcut!bizlerden daha ii durumda yasıyorseks ihtiyacı bile karşılanıyorarkadaşlarını yanına aldırıorokeye dördüncü aramıyor bu adamyanına terörist arıyorve bu iktidar buna ses çıkarmıyor!Kur'an-ı Kerim'i okuyanlar bilirhangi ayet türban takın çarşafa bürünün diyor?Kur'an'da çağa hava şartlarına uygun giyinin buyruluyorhani bunlar Din için takıolardı türbanı?UYAN TÜRK MİLLETİ UYAN TÜRK GENÇLİĞİ VATANINA SAHİP ÇIK!!! 7YILLIK ÇAPULCULARA BU VATANI EMANET ETME! O KADAR KÖKLÜ PARTİ VARKEN O KADAR VATANINA MİLLETİNE ATASINA SAHİP ÇIKACAK PARTİ VARKEN BU PARTİYİ İKTİDARA TEKRAR GETİRME!HİÇ BİRŞEY İÇİN GEÇ DEĞİL!AKP Yİ İKTİDARDAN İNDİR! CHP MHP DSP O VE YA HERHANGİ Bİ PARTİ OLURSA OLSUN İSTER SOLCU İSTER ÜLKÜCÜ İSTER ALPERENCİ NE OLURSAN OL BU PARTİYİ İKTİDARDAN İNDİR!KOMÜNİST FAŞİST DİE KONUŞMA!HEPSİ AMERİKANIN RUSYANIN SAVAŞI TÜRK HALKINI BİRBİRİNE DÜŞÜRMEK İÇİN ORTAYA ATILMIŞ Bİ YALANDAN İBARETTİR BUAKP İKTİDARDA KALDIĞI SÜRECE TC BÖLÜNECEKTİR!OSMANLIDA BÖYLE BAŞLAMIŞTI! ALLAH'IM BİZE TÜRK MİLLETİNE TEKRAR MUSTAFA KEMALLERE İHTİYAÇ DUYURMA Bİ MEHMET AKİF'E Bİ İNÖNÜ'YE İHTİYAÇ DUYURMA YA RABBİMTÜRKİYE CUMHURİYETİ'Nİ BÖLDÜRMEYİN!!!!!!

*-*-*-*-*-*CHP*-*-*-*-*-*

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

bölmeyin diyenlere bakpeki ben size sorayım sayın *-*-*-*-*-*CHP*-*-*-*-*-* başörtüye hayır!! sloganları atıyorsunuzsonra seçim zamanı gelip çatıyorçarşaf açılımı yapıyorsunuz(ama hala başörtülülerin okuma hakkı verilmiyor)seçimden önce esfel-i safilin gibi davranıyorsunuz seçim zamanı Hak dostubu ne biçim iki yüzlülüktüraçık kapalı diyerek siz böldünüz bu vatanısonra sayın *-*-*-*-*-*CHP*-*-*-*-*-* vatanı bölmemekten bahseden sizler ergenekona avukatlığa soyunuyorsunuztürk kürt diyerek vatanı asıl siz bölüyorsunuzkardeşi kardeşe küstürüp aç olanı dağlara çıkmaya mecbur bırakıyorsunuzve sonra siz sayın *-*-*-*-*-*CHP*-*-*-*-*-* doğuştan müslüman bu toprakları anlayamadığınız laiklik politikasıyla dinsizleştirmeye çalışıyorsunuzdaha fazla saymamı ister misiniz sayın *-*-*-*-*-*CHP*-*-*-*-*-* ????
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

WH_WH_WH Nickli Üyeden Alıntı

yazık herşeyi geçtim laikliği dinsizlik diye algılayanlarla politiğe girmem çünkü anlamak doğalarında yoktur azcık araştırıp laikliğin din seçme hürriyetini olduğunu öğrenme yetileri yokturgene araştırıp üniversiteye TÜRBANLA girilmeyeceği ama ASIL Müslümanların taktığı BAŞÖRTÜSÜYLE girme haklarının olduğunu öğrenemezlertüm bunların yanında hatalarını kabul etmezler ve olduğu taraf yanlış yapsa bile o yanlışa seslerini çıkartmazlar

Ne CHP ne MHP ne DSP şu an Türkiye'yi yönetecek birisi yok! anlayın bunu2 bir Atatürk yokkimi sahte solcu kimi sahte dinciAKP ye gelirsek o mevzuyu hiç açmayınTürkiyenin İç ve Dış borcu tam 7 KAT ARTTTI! bunu söyleyen akp milletvekili akp tarafından görevinden uzaklaştırıldıve şimdi ergenekondan aranıyor

Chp nin başında olan baykal olduğu sürece hiç bir yere gelemez chp

Mhp de keza öyle

Akp yi Türkten bile saymıyorumelin yabancısına toprak satan ondan sonra Türk diye geçinen,elinde bir kere Türk bayrağı görmediğimiz şahsiyetler tarafından yönetilen bi parti yazık çok yazık

tüm bunların yanında Türk halkını da kürt-türk,çerkez,laz,alevi-açık-kapalı-dinsiz,dinci diye birbirine düşürdüleruyanın millet 10 sene önce Türkiye de bu sorun yoktu

ben laikliği biliyorum ancak farkındaysan anlayamadıkları laiklik dedimyani yanlış anlıyorlar öylede uyguluyorlarlaikliğe dinsizlik demedimlaiklik adı altında dinsizleştirmeye çalışıyorlar dedim düzgün oku öyle konuşbende şu son dediklerini demek istiyorum ama anlamak mı istemiyorsun anlamadım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com