Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çıkanlar, eski, içinden, sakızlar

Eski Sakızlar Ve İçinden Cıkanlar

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eski Sakızlar Ve İçinden Cıkanlar

EsKi SakızLar Ve iÇinden ÇıkanLar

eski sakızların tadı nerede? eskiden sakız çiğneme dişlerin çürür derlerdi şimdi de yararlı ama eski tadı kalmadı sakızların eskiden rengarenk bir dünyası vardı sakızların şimdiyse metal kutuda satılıyor ilk gözağrılarındandı turbo ne severdik içinden çıkan araba resimlerini

tipitip belkide herkesin sevgilisiydi ne güzeldi be eski sakızlar

ne güzel insandın sen pembo abi keşke yine olsan keşke yine çiğnesek o güzel sakızı

eskiden toplardık bayrak resimli sakızları bazıları hala çalışma dolabımda yapışık durur

herkes bu resimleri bilir hiç birzaman kalitesini kaybetmeyen, tadı bütün sakızlardan farklı kola sakızı

ne oyun oynanırdı bunlarla senin uçağın benim uçağımı geçer (:

safari sakızı nedendir bilinmez pek sevmezdim içinden ne olduğu belli olmayan hayvanlar çıkardı ben bilinen bir "panda hayvanı" koydum

çiğnemediğim bir sakız yakın döneme ait olsa gerek hugo eskiden ne meşhurdu şimdi bölücü oldu *********

red kit sakızı çizgi romandan kesip kesip yayınlardı

şans futbol gibidir her vuruş gol olmaz nedense bu sakızı hatırlayamadım küçük yerde büyüdüm belki bizim oraya gelmiyordu

ben uzayda yaşıyordum yol uzak olduğundan bunlarda gelmiyordu ne uzak yermiş yaşadıım yer be

burada da her şutun gol olamayacığını hayrettinden görüyoruz 93-94 sezonu vaybe

hala oynuyor hala oynuyor hala oynuyor

bu sakızı da bilmiyorum ama karikatürleri çok güzel bizim küçük yere bu da gelmiyordu heralde

içinden harika yazılar çıkan aşk sakızı yukarı da doğru tespitlerden birisi yer alıyor

ah be aşk sakızı senin üzünden geldik gazlara dediğine inandık ilk yakanlardan biri sen oldun

yeni nesil sakızlardan yogi hikayeleri güzeldi

taş yok mu taş? yalvaç ural espirilere yakın olduğu zıp zıp sakızı bir neslin espri anlayışını etkiledi bu sakızlar çıkmasın bir daha fizik dersi almışmış vurucam şimdi taşı kafasına görecek

bir taşta tomi ve annesi anatomiye (:

hülya avşar ne de gençmiş şimdi bir sakız kağıdına basılı resmini görse ne derdi acaba

oynama şıkıdım isimli bir sakızın olduğu bir ülkede yaşıyoruz sakın şaşırmayın tarkan ağızlara ciklet olmuş daha ne

yerin dolmaz orhan baba her zaman kalbimizdesin her zaman yakışıklısın her zaman karizmatiksin

hahahahhah! yıllar geçiyor ibo hala aynı benim sakızımdan çıksa atardım

harika harika harika!

sibel can sakızımdan çıksın 1000 ytl borcum olsun o herzaman güzel

cikletten de bişey öğrenmemek olur mu? eskiden internet mi vardı? ayrıca biraz araştırdım orman hindisi diye bişey yok eğer sakızdan çıkan herşeye inanan biriyseniz evet evet bu bir düş kırıklığı

eskiden sakızlar da samimiydi bruce lee abimiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com