![]() |
Eski Sakızlar Ve İçinden Cıkanlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eski Sakızlar Ve İçinden CıkanlarEsKi SakızLar Ve iÇinden ÇıkanLar ![]() ![]() ![]() ![]() eski sakızların tadı nerede? eskiden sakız çiğneme dişlerin çürür derlerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tipitip belkide herkesin sevgilisiydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne güzel insandın sen pembo abi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eskiden toplardık bayrak resimli sakızları ![]() ![]() ![]() herkes bu resimleri bilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne oyun oynanırdı bunlarla ![]() ![]() ![]() safari sakızı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çiğnemediğim bir sakız yakın döneme ait olsa gerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() red kit sakızı ![]() ![]() ![]() şans futbol gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben uzayda yaşıyordum yol uzak olduğundan bunlarda gelmiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burada da her şutun gol olamayacığını hayrettinden görüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hala oynuyor hala oynuyor hala oynuyor ![]() ![]() ![]() ![]() bu sakızı da bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() içinden harika yazılar çıkan aşk sakızı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ah be aşk sakızı senin üzünden geldik gazlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yeni nesil sakızlardan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() taş yok mu taş? yalvaç ural espirilere yakın olduğu zıp zıp sakızı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir taşta tomi ve annesi anatomiye ![]() ![]() hülya avşar ne de gençmiş ![]() ![]() ![]() oynama şıkıdım isimli bir sakızın olduğu bir ülkede yaşıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerin dolmaz orhan baba ![]() ![]() ![]() ![]() hahahahhah! yıllar geçiyor ibo hala aynı ![]() ![]() ![]() harika harika harika! ![]() sibel can sakızımdan çıksın 1000 ytl borcum olsun ![]() ![]() ![]() cikletten de bişey öğrenmemek olur mu? eskiden internet mi vardı? ayrıca biraz araştırdım orman hindisi diye bişey yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eskiden sakızlar da samimiydi ![]() |
![]() |
![]() |
|