![]() |
Çokk Korkunç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çokk Korkunçorta okulda başladı ilk evde beyaz kıyafetli çok uzun voylu vi adam görmüştüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama ilerki yaşlarımdada devam etti geceleri görüyodum hep başımda bekleyen simsiyah bişey sürekli yanımda hissediyordum onu takıntı yapmıştım artık ![]() ![]() ![]() sıksık hasta oluyordum yataktan çıkamıyordum doktora götürüyor babam ama hiçvişeyim yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kimse inanmıyodu bana vigece biş rüya gördüm o geliyoduve kendimi camdan aşağı atıyodum osırada uyandımki tam tepemde havada bir tane kocaman simsiyah bi gölge yanındada 3üsağında 3üsolunda ufak enfazla 1metre boyunda gölgeler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ondan sonra abimde bende salonda yatmaya başladık çekyatlarda ![]() ![]() ![]() bi gece gözümü açtımki, karşımda büfenin orda yere çömelmiş ama öyleki oturmuş hali bi insanın ayaktaki hali kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() olduğum yerde gözümü ayırmadan baktım kayboldu şimdi yanıma gelicek sandım kaybolunca neyse bekliyim dedim ezan okunsun öyle yatiyim dedimki sabah gelemez diye düşündüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uyudum yani gözlerimi kapattım ve gözlerimi kapatmamla boğazıma bir elin yapışması bir oldu nefes alamıyodum hareket edemiyodum gözlerimi zarzor açabildim ve onu gördüm çok ince gözleri vardı çizgi gibi beyaz diğer heryeri simsiyah dua etmeye başladım1-2 dakka kaldım öylece sonra kayboldu uyuyaöadım aradan 1-2 saat geçti baktımki ezan okunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biliyorum biçok kişi inanmicak bana bunlar daha hiç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5-6 sene boyunca sürdü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bakaranın son 3ayetini okumamı söyledi yatmadan önce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi bazen halen daha uzaktanda olsa uğraşıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdimi nasılım ilaç almadan uyuyamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gerçek yüzlerini bile gördüm daha neler neler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunları anlattığım arkadaşlarımada geçiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() okadar çok şey varki yazsam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() falcılar bana fal bakmıyorlar resmen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() annem hala inanmıyor ![]() ![]() ![]() ![]() yazılıyorya bazen insanlara öyle etki edemezler fiziksel olarak falandiye hayır bunları yapabiliyorlar sadece yasak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() onlardan birini görmek için yine onlardan birine ihtiyacın varmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi 21 yaşımdayım ![]() ![]() ![]() 12 ayşımda başlayan bu kabus bakalım nekadar daha devam edecek ![]() ![]() ![]() küçükkende küçük insanlar görürdüm oyun gibi gelirdi ![]() ![]() ![]() ama değilmiş ![]() ![]() ![]() ilacımı aldım şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|