![]() |
Annem Beni Hindi Gibi Fırında Kızartıyor! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Annem Beni Hindi Gibi Fırında Kızartıyor!Cani annenin yaptığı işkenceler, 4 yaşındaki kızının acil yardım hattı 911'i arayarak, görevliye 'Annem beni fırında hindi gibi pişiriyor' demesiyle ortaya çıktı ![]() Dört yaşındaki kız çocuğu polisi arayarak şikayet etti ![]() ![]() ![]() ABD'de 4 yaşındaki bir kız çocuğun telefonla acil yardımı istemesiyle bir anne vahşeti ortaya çıktı ![]() ABD'nin Michigan eyaletinin Hamtramck şehrinde yaşayan Reyna Valentino adlı kadın, çocuklarına işkence yaptığı suçlamasıyla tutuklandı ![]() Cani annenin yaptığı işkenceler, 4 yaşındaki kızının acil yardım hattı 911'i arayarak, görevliye 'Annem beni fırında hindi gibi pişiriyor' demesiyle ortaya çıktı ![]() Adı açıklanmayan küçük kızın ihbarı üzerine harekete geçen polis, canavar anne Reyna Valentino'yu evinde tutukladı ![]() ANNE SUÇUNU İTİRAF ETTİ Kızını yaktığı, dövdüğü ve işkence yaptığı iddia edilen 40 yaşındaki anne, polise verdiği ifadesinde suçunu itiraf etti ![]() Olayı öğrenen Valentino ailesinin komşuları, 5 çocukları bulunan ailenin dışarıdan son derece mutlu bir aile tablosu çizdiğini söyledi ![]() |
![]() |
![]() |
|