![]() |
İşte Türk :D:D Bakmassan Pişman Olursun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Türk :D:D Bakmassan Pişman Olursun![]() Polis memuru Hüseyin büyükkalaycı kaskolu ve garantili otomobilinin kırılan dikiz aynasının orijinalini bulamayınca, üretici firmayı protesto etmek için aracına lavabo aynası taktı ![]() Karaman'da, kaskolu ve garantili otomobilinin kırılan dikiz aynasının orijinalini bulamayan kişi, üretici firmaya tepkisini göstermek için aracına lavabo aynası taktı ![]() ![]() Otomobilinin sağ dikiz aynasının 5 Şubatta trafik kazasında kırıldığını ifade eden Büyükkalaycı, dikiz aynası için otomobil firmasının Karaman'daki satış temsilcileriyle görüştüğünü belirtti ![]() Dikiz aynası talebini iletmesinin ardından manuel yerine elektrikli ayna geldiğini belirten Büyükkalaycı, şunları kaydetti: ''Elektrikli ayna benim otomobilime uyum sağlamıyor ![]() gerektiğini söylediler ![]() ![]() edilen ve satılan bir otomobilin parçası nasıl bulunmaz? Sonunda firmaya telefon açarak aynadan vazgeçtiğimi söyledim ![]() Üretici firmaya tepki amacıyla hırdavatçıdan lavabo aynası alarak otomobiline koli bandıyla taktığını ifade eden Büyükkalaycı, şöyle konuştu: ''Şimdi otomobilde ayna ihtiyacımı bu şekilde karşılıyorum, bu birçok kişinin de ilgisini çekiyor, bakıp gülüyorlar ![]() dururken camı açıp 'Ağabey böyle güzel bir arabaya yakışmamış ![]() yoksa bir ayna alalım sana' diyorlar ![]() otomobilin aynasının bile bulunmadığını bilmiyorlar ![]() FİRMA YETKİLİLERİNİN GÖRÜŞÜ Firma yetkilileri ise aracın dikiz aynasını birkaç kez ABD'den istediklerini belirterek ''Bize hep elektrikli ayna gönderildi ![]() gerekiyor ![]() ![]() kadar bekleyecek'' dediler ![]() |
![]() |
![]() |
|