![]() |
Aldatan Kadın :) |
![]() |
![]() |
#1 |
bbk
![]() |
![]() Aldatan Kadın :)Kadinin biri kocasini 3 erkekle aldatiyormus, hergun* *kocasi evden gidince 3 adam eve gelir ve kadinla yatarmis ![]() *boyle bir gunun sonunda adamlardan birisine demis ki* * - "Sen yarin gelirken bir tepsi dolma yaptirip getir" * digerine "Sen de bir buyuk kap ayran getir ![]() ![]() * Diger adam cok fakir oldugu icin ona* * - "Sen de ![]() ![]() ![]() ![]() * Ertesi gun gelmis fakat kadin bugunun gunlerden Pazar oldugunu unutmus, etegi tutusmaya baslamis ![]() * - "Eyvaah" diyerek kocasinin yanina gitmis ![]() * - "Sen bugun kahveye filan gitmeyecek misin?* * Ben evde temizlik yapacagim"deyip kocasini zar zor da olsa* * evden yollamis ![]() ![]() * Kadin demis ki* * - "Siz hemen gidin ![]() * Tam bunu soylerken zil calmis ![]() * "Eyvah" demis, "geldi galiba!"* * Adamlari saga sola saklamis ve kapiya* *bakmaya gitmis ![]() * Kocasini karsisinda gorunce "Ne oldu?" diye* *sormus ![]() * Adam da* * - "Yahu karnim cok acikti ![]() *yapsana, canim cok istedi"demis ![]() * Kadin* Allah'im bir tepsi dolma olsa da yesek!" demis ![]() * Elinde dolma tepsisi olan adam cikip yanlarina gelmis ![]() * Kadinin kocasi sasirmis ![]() "Sen kimsin yahu?!" diye sormus ![]() * Adam sakin bir sekilde* "Ben Allah tarafindan geliyorum ![]() ![]() ![]() *olayin sokunu atlatamadan ![]() ![]() "Yaa tamam da ![]() ![]() "Bu ayransiz gitmez ![]() * Kadin buyuk bir sevincle* "Allah'im bir damacana ayran olsa da icsek" demis ![]() cikip gelmis ![]() ![]() * - "Sen de kimsin?" demis ![]() * Adam da digeri gibi* * - "Ben Allah tarafindan gonderildim ![]() * diyerek cikmis gitmis ![]() * Kocasi hayretler icinde, kendi kendine* *"Bizim kari ermis mi oldu ki?"diye soylenmis ![]() *yemisler ama 3 ![]() ![]() * 1 saat gecmis, 2 saat gecmis ![]() *adam dayanamayip cikmis yerinden ![]() * - "Ulan sen de kimsin?!!"* * Adamin agzindan su laflar dokulmus:* * - "Ben Allah tarafindan geliyorum ![]() *alacam* ![]() ![]()
![]() |
|